Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Σία κατά Αυλωνίτου, και Κουίκ κατά Καμμένου για να μην χαλάσει η συνεταιρική μάσα




Αυτό που στελέχη του "αριστερού" συναπαντήματος,όπως η Σία απ' την Πάτρα,τα "χώνουν" στην ξανθομ(υ)αλλούσα Ελενίτσα για τον τσακωμό της με τον ομοφοβικό και ρατσιστή...κυβερνητικό εταίρο Δ.Καμμένο,ενώ στελέχη των ΑΝΕΛ (Τέρενς Κουίκ) τα "χώνουν" στον Καμμένο για το ίδιο θέμα,δείχνει ένα πράγμα:Την αγωνία που έχουν και οι μεν και οι δε μήπως και συμβεί κάποιο..."ατύχημα" και χαλάσει το "συνοικέσιο" και αναγκαστούν να πάνε σε εκλογές με...ήδη γνωστό αποτέλεσμα!

Κάποιος να καθησυχάσει τους..."ανησυχούντες".Μη φοβάστε παιδιά,δεν πρόκειται να επέλθει "ατύχημα".Σας συνδέει άλλωστε ένας και πολύ ισχυρός δεσμός:Οι...καρεκλίτσες και τα μισθά που απορρέουν απ' αυτές!Οπότε..."οι δεσμοί είναι ισχυροί"!!!

Σαφείς αποστάσεις, αλλά και έντονη κριτική, άσκησε στην Ελένη Αυλωνίτου για την πρωινή της αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Καμμένο η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Η κ. Αναγνωστοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 και αναφερόμενη στην παρουσία της κ. Αυλωνίτου είπε μεταξύ άλλων:

«Η κ. Αυλωνίτου βγαίνει και πολλές φορές δεν σκέφτεται αυτό που λέει. Πρέπει να είμαστε όλοι ώριμοι άνθρωποι ειδικά όταν βρισκόμαστε στον δημόσιο χώρο. Η κ. Αυλωνίτου είναι εκρηκτική και εμένα- στο δημόσιο χώρο- αυτού του τύπου οι εκρήξεις δεν με ενδιαφέρουν. Όταν η αντιπαράθεση ξεπερνάει τα όρια του πολιτικού περιεχομένου και γίνεται πια προσωπική κόντρα δε με ενδιαφέρει»

Αντίστοιχης έντασης κριτική η κ. Αναγνωστοπούλου άσκησε και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος είχε την πρωινή αντιπαράθεση με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς και δεν είναι εικόνα βουλευτών που στηρίζουν την ίδια κυβέρνηση αυτή που είδα σήμερα το πρωί. Φταίνε και οι δύο πλευρές. Ο κ. Καμμένος προκαλεί με κάθε ευκαιρία. Είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίσει; Δεν ξέρω, είναι μία μόνιμη πρόκληση. Ο κ. Καμμένος το έχει κάνει σύστημα να προκαλεί τον τελευταίο καιρό. Ομως μην βάζουμε όλους τους βουλευτές των ΑΝΕΛ στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές από τους ΑΝΕΛ με τους οποίους πραγματικά έχουμε μία πολύ καλή βάση συνεννόησης όπως ο κ. Παπαχριστόπουλός, η κ. Κουντουρά, ο κ.Ζουράρις»

Όταν ωστόσο κλήθηκε να απαντήσει αν η ίδια θα προέτρεπε το Δημήτρη Καμμένο να πάει στη Νέα Δημοκρατία εκείνη απάντησε αρνητικά.




Κουικ κατά Καμμένου



«Άδειασε» τον Δημήτρη Καμμένο ο Τέρενς Κούικ μέσω twitter με εφορμή τον καυγά με την Ελένη Αυλωνίτου σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές &απόψεις που δεν μας αξίζουν,όταν μάλιστα αλλοιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων,σε σύσκεψη υπό @PanosKammenos.Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου,αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή.Και δεν ειμαι ο μόνος https://twitter.com/terensquick/status/990624282916130820 

 Ο υφυπουργός Εξωτερικών έγραψε: «Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές &απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων,σε σύσκεψη υπό @PanosKammenos.Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου,αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν ειμαι ο μόνος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου