Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

(Oι νεο-νεοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν σιγά - σιγά τα αληθινό τους πρόσωπο! Έξω, τώρα, οι Συριζαίοι από τα κινήματα)! Σοβαρή καταγγελία του ΚΚΕ ότι στον στρατό οργανώνονται ασκήσεις για την καταστολή του λαού

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην δημοσιότητα καταγγελίες ότι με την «αριστερή» συγκυβέρνηση υπάρχει εντολή να γίνονται μυστικές στρατιωτικές ασκήσεις ώστε αν χρειαστεί οι ένοπλες δυνάμεις να αναλαμβάνουν να καταστείλουν εργατικές κινητοποιήσεις.
Είχε γνωστοποιηθεί ότι υπήρξε «Στρατιωτική Άσκηση Ανακατάληψης Εργοστασίου από “Ταραχοποιά” στοιχεία». 

Είναι η πρώτη φορά όμως που βγαίνει και κάνει σχετική καταγγελία το ΚΚΕ. Και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό με δεδομένο ότι το ΚΚΕ είναι πολύ προσεκτικό σε τέτοια θέματα.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα 902 ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει ως απαράδεκτη την άσκηση που πραγματοποιήθηκε, σήμερα 24 Απρίλη, στη Θεσσαλονίκη, στην 113 Πτέρυγα Μάχης, που είχε σαν σενάριο την αντιμετώπιση πλήθους διαδηλωτών.

Αυτού του είδους οι ασκήσεις είναι ενταγμένες στο πλαίσιο της ενίσχυσης της καταστολής, με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και της εμπλοκής στα ευρωΝΑΤΟικά σχέδια.

Τη στιγμή που τα σύννεφα πολέμου πυκνώνουν στην περιοχή και εντείνεται η τουρκική προκλητικότητα, με ευθύνη της κυβέρνησης οργανώνονται ασκήσεις για την καταστολή του λαού».

Με ενδιαφέρον θα περιμένουμε την κυβερνητική αντίδραση


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/04/blog-post_974.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου