Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

(Εξαιρετικό! Μόνο που... μετά την χρονική λήξη του συναγερμού, θα δωθούν άλλες ημερομηνίες συναγερμού και ο μαλάκας σαν μαλάκας θα συνεχίσει να πιστεύει και να αγοράζει τις φυλλάδες του μαλάκα, γιατί, απλά, είναι μαλάκας παντός καιρού)! Ζουν ανάμεσά μας



Ενημερωτικός ιστότοπος είμαστε, οπότε δεν μπορεί να σας αφήσουμε στην άγνοια σας, αν τυχόν δεν είστε αναγνώστες της τρίτης μεγαλύτερης σε κυκλοφορία απογευματινής εφημερίδας. Της "Espresso".
Το έγκυρο αυτό ΜΜΕ δημοσιεύει την αποκλειστική πληροφορία ότι μας έμειναν δέκα μέρες μέχρι να σκάσει .. ουρά ο Αντίχριστος και να ξεσπάσει ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος.



Κι ενώ αρχίσαμε να μπαίνουμε σε προβληματισμό το πώς θα εκμεταλλευτούμε καλύτερα τον χρόνο που μας απόμεινε, έρχεται ένα άλλο σοβαρό έντυπο, η "Ελεύθερη Ωρα" και κάπου μας .. βραχυκυκλώνει.
Το πρωτοσέλιδο αυτής της εφημερίδας μας γνωστοποιεί ότι οι δαίμονες της αβύσσου έχουν ελεύθερο χρόνο για να κάνουν περατζάδα απ' τον πλανήτη μας και να τον κάνουν λαμπόγυαλο, κάποια Παρασκευή & 13.

Οπότε για να ξεκαθαρίσουμε πότε ακριβώς θα κάνουν παρέλαση από την γη, Σατανάδες και δαίμονες, θα πάρουμε τηλέφωνο τον διάσιμο πολιτικοστρατηγικό αναλυτή κ. Λιακόπουλο -αν δεν τον βρούμε θα απευθυνθούμε στον πολιτικό ηγέτη Βελόπουλο- και θα σας ενημερώσουμε.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/04/blog-post_81.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου