Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

'ΒΡΩΜΙΚΗ'' ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Σ. ΦΑΜΕΛΟΥ, ΚΟΙΝΟΒ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟ MEGA, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

----0000agro(Κυρ. 31/1/16 – 20:45)  
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΡΑΙΔΕΣΤΟ
Σε ένα άθλιο βρώμικο ρόλο και ένα μονόλογο με την υποβοήθηση της εκφωνήτριας του καναλιού, ο νεομνημονιακόςκοινοβουλευτικόςεκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκρ. Φάμελος, κατήγγειλε, χωρίς να ονομάζει, αγρότες συνδικαλιστέςπου πρωταγωνιστούν στο αγροτοκτηνοτροφικό κίνημα και ήταν παρόντες στη διαμαρτυρία τηςΡαιδεστού στην εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, όπως, είπε ήταν υποψήφιοι κόμματος στις πρόσφατες εκλογές!!!  

Το κόμμα στο οποίο αναφέρονταν ο Σωκρ Φάμελος ήταν η ΛΑ.Ε και οι συνδικαλιστές αγρότες κτηνοτρόφοι του είναι πολύ γνωστοί. Δυστυχώς, όμως, είναι τέτοια η θρασυδειλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ώστε τους κατάγγελνε γενικώς και κρυπτόμενος και έχυνε ως ''σουπιά'' μελάνι, χωρίςνα αναλαμβάνει την ευθύνη να αναφέρει ονόματα.  
Ο λόγος είναι προφανής: oι καταγγελλόμενοι είναι γνωστοί στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής και της Ελλάδας για τους σκληρούς αγώνες τους και όχι για το ζέσταμα της κομματικήςκαι βουλευτικής καρέκλας ή για την πολιτική του ''όπου φυσάει ο άνεμος''.  
Το τραγικό είναι ότι στο ίδιο κλίμα της ''σουπιάς'' κινείται και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ! Τραγικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως για τον τόπο!
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016
http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23368:famelos-lae&catid=81:kivernisi&Itemid=198

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου