Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Το κουλό του

Γράφει ο mitsos175

Χαζοχαρούμενο βλέπω το γόνο. Κάτι κακό θα συνέβη στους πολλούς για να χαίρεται ο ιός του Δράκουλα. Πράγματι, θα πετσοκόψουν κι άλλο τα εισοδήματα των φτωχών. Σαν καλός βρικόλακας ο Κούλης γεμίζει το ποτήρι αίμα και κάνει πρόποση στους τοκογλύφους.



Όταν οι ναζί δανειστές, έχουν το Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι ήσυχοι. Ξέρουν ότι θα ζητήσουν 100 και θα πάρουν 200. Θέλουν κόψιμο συντάξεων; Ο Κούλης θα κόψει και λαιμούς συνταξιούχων. Θέλουν 100.000 απολύσεις; Ο Κούλης θα απολύσει 173.297. Βέβαια θα πάρει τη θέση τα 173.297 βαφτιστήρια που τον ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές, αλλά θα απολύσει κι αυτό έχει σημασία. Γιατί, όταν χάνονται δουλειές, τρομάζουν οι εργαζόμενοι και δέχονται να δουλεύουν με λιγότερα.
Τον αγαπάν πολύ οι γερμανοί το Μητσοτάκη. Από το '40 είναι "οικογενειακοί φίλοι". Αμοιβαία φυσικά τα αισθήματα. Η οικογένεια Δρακουμέλ γερμανικά προϊόντα προτιμά. Όλες τις γνωστές μάρκες: Siemens, Deutsche Bank, SS...

Κούλη, πως πάνε οι δουλειές; Η γυναίκα καλά; Καλά είναι. Πιο καλά δε γίνεται. Θα κάνει μήνυση λέει ο Μητσοτάκης, σε όσους λένε για την εταιρεία της γυναίκας του. Μια φορά έκαστε στο Μητσοτάκη απόφαση, τότε με το Λαλιώτη, κι από τότε το πήραν σχοινί κορδόνι.

Τα ΜΜΕ πάλι... μούγκα. Έχουν κι ένα δίκιο, να το παραδεχθώ. "Δεξιός πλήρωσε πρόστιμο επειδή έκρυψε χρήματα. Άλλος είναι παιδεραστής". Που είναι η είδηση; Όταν λένε ότι οι νεοδημοκράτες είναι ανώμαλοι ή απατεώνες, ακούγεται σαν να λένε, ότι στο Βόρειο Πόλο κάνει κρύο. Το ξέρουμε.
Πλήρωσε 3,3 εκατομμύρια, ο γαλάζιος αετονύχης, ενώ πήρε πόσα; 5,4; Το έγκλημα πράγματι δεν αποδίδει. Μόνο 2,1 εκατομμύρια κέρδος, ψίχουλα. Αν τώρα πω "να αφοδεύσω τη δικαιοσύνη σας" θα φταίω εγώ που γίνατε βόθρος; Την επόμενη φορά που θα βουτήξει χρήμα κάποια μπλε ακρίδα να τη στείλετε στο δωμάτιο της για τιμωρία λέγοντας της "είσαι κακό παιδί". Αν ήταν όμως γριά, που πούλαγε χόρτα χωρίς άδεια, θα την είχατε σκίσει...

Θα κάνει μήνυση ο Κούλης... Με τέτοιο σύστημα που έφτιαξε ο μπαμπάς, γιατί να μην κάνει; Να τα πάρει κι από κει. Κορόιδο είναι; Νεοφιλελεύθερο όρνιο είναι, έχει διαφορά. Εμείς όμως, ρε Κυριάκο, τι πρέπει να σου κάνουμε, για όσα μας κάνατε; Αν πω ακριβώς τι πρέπει να σου κάνουμε, θα βγει ακατάλληλο για ανηλίκους το άρθρο.

Ζήτα εκλογές ρε, αν σου βαστάει. Που να τολμήσει! Ανθρωποφάγος είναι, δεν είναι αυτόχειρας. Μόλις βγήκε να χάσει; Ξέρει άλλωστε, ότι θα τον κάνουν πρωθυπουργό έτσι. Πάντως τις εκλογές τις τρέμει. Το θέμα είναι πως τις τρέμει τώρα κι ο Αλέξης. Γι αυτό δεν το βλέπω να κάνουν από μόνοι τους. Από 16 κι οι δυο στην καλύτερη γι' αυτούς περίπτωση. Για βαθμός Λυκείου καλά είναι, για ποσοστό κόμματος εξουσίας όμως... χάλια. Κι όλο πέφτουν. Με τόσα βαρίδια. Βλέπεις, όσο περισσότερο τρώνε, τόσο βαραίνουν και πέφτουν με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Αφού δεν επαναστατείς, γιατί περιμένεις να φύγουν αλλιώς, κάνε κι άλλη υπομονή.

Το θέμα με τους Δρακουμέλ δεν είναι μόνο πως είναι αδίστακτα νεοφιλελεύθερα αρπακτικά. Είναι και πολλοί. Ο Κούλης είναι κλώνος του Darth Vader, UFO. Δεν είναι ο μόνος όμως. Πρόκειται για εισβολή εξωγήινων παρασίτων. Γιατί πρέπει να είσαι από άλλο πλανήτη, όταν λες στον υποσιτισμένο να κάνει δίαιτα! Θα έχουμε τα παιδιά, τα εγγόνια, τις αδερφές, τα ξαδέλφια, θείους, γονείς... όλο του σόι. Ξέρετε τι τρώνε όλοι αυτοί; Εμάς! Και τον Αγλέουρα. Την κάτσαμε...

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου