Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

(Τι να πεις σε γαϊδούρια μαντρόσκυλα του συστήματος, που όταν κινδυνεύει η τσεπούλα τους, χρησιμοποιούν αθώα γαϊδούρια, για να χαρακτηρίσουν άλλα γαϊδούρια... γαϊδούρια); Οι ένστολοι κατέβασαν γάιδαρο στην Αθήνα, αλλά έπεσε σε... «μπλόκο» αστυνομικών

Οι ένστολοι κατέβασαν γάιδαρο στην Αθήνα, αλλά έπεσε σε... «μπλόκο» αστυνομικών

Εφεραν το ζώο στο κέντρο της πόλης, με σκοπό να το αφήσουν έξω από τη Βουλή των Ελλήνων

Έναν γάιδαρο θέλησαν να βάλουν στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους το απόγευμα της Παρασκευής, οι ένστολοι που βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό.


Οι ένστολοι θέλησαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά  τους για την κυβερνητική πολιτική με έναν πρωτότυπο τρόπο και έφεραν το ζώο στο κέντρο της πόλης, με σκοπό να το αφήσουν έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο γάιδαρος ταξίδεψε στην Αθήνα μέσα σε ένα φορτηγάκι. Ωστόσο, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση των ένστολων έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο, το ζώο είχε εγκλωβιστεί λόγω της κίνησης επί της Ακαδημίας.

Έτσι, τα άτομα που μετάφεραν το ζώο αποφάσισαν να σταθμεύσουν το όχημά τους λίγο πριν τη Βουλή και αφού κατέβασαν τον γάιδαρο από το φορτηγάκι, του έβαλαν μια αφίσα στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ που είχε πάνω της τα πρόσωπα των κ.κ. Τσίπρα, Κατρούγκαλου και Τόσκα και στην οποία αναγραφόταν: «Κύριοι, η γαϊδουρινή υπομονή μας έχει τελειώσει».

Στη συνέχεια μετέφεραν το ζώο με σχοινί και περνώντας ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, προσπάθησαν να φτάσουν στη Βουλή.

Ωστόσο, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Κανάρη αστυνομικοί είχαν κλείσει τον δρόμο και δεν τους επέτρεψαν να περάσουν.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να τους μεταπείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι γύρισαν πίσω στο φορτηγάκι τους. Όμως, ο γάιδαρος αρνούνταν να μπει πάλι μέσα σε αυτό και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα και πολλές προσπάθειες μέχρι να καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη.




 




http://www.protothema.gr/greece/article/550929/oi-enstoloi-katevasan-gaidaro-stin-athina-alla-epese-se-bloko-astunomikon-/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου