Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Θρήνος και οργή για το αγγελούδι: Με έρανο κηδεύτηκε ο μικρός Θανάσης!

Θρήνος και οργή για το αγγελούδι: Με έρανο κηδεύτηκε ο μικρός Θανάσης!
Τα έξοδα για να οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία του κάλυψαν οι κάτοικοι στα Σκούρβουλα και στις Μοίρες για το μικρό αγόρι που βασανίστηκε με καυτό νερό την ίδια την μητέρα του και τον σύντροφο της.
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του μικρού Θανάση, όπως φώναζαν ήδη το τρίχρονο αγγελούδι, το οποίο βασάνισε μέχρι θανάτου η μητέρα του και ο σύντροφός του, ρίχνοντας πάνω στο γυμνό κορμί του καυτό νερό.

Την ώρα που οι άνθρωποι που του έκοψαν το νήμα της ζωής οδηγούνταν στην φυλακή, οι γυναίκες του χωριού με μοιρολόγια και κατάρες, συνόδευαν τον αγοράκι στην τελευταία του κατοικία.
Συγγενείς του συντρόφου της μητέρας δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι έγινε ενώ όπως είπαν έξω από το Δικαστήριο, εάν γνώριζαν τι συμβαίνει θα μεγάλωναν εκείνοι το παιδί.
Όπως είπαν οι αδερφές του, δε το συναντούσαν συχνά. Δύο φορές συναντήθηκαν σε γιορτές στα σπίτια τους.
Ο μικρός Θανασάκης, που δεν είχε ακόμα βαπτιστεί, ήταν ένα καλό, χαρούμενο και ευγενικό παιδάκι. Του άρεσαν τα παιχνίδια και οι αγκαλιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έρανος για να βρεθούν τα χρήματα για την κηδεία του παιδιού, το οποίο θα βαφτιζόταν μέσα στο καλοκαίρι.
Κανείς από τους συγγενείς της 19χρονης μητέρας δεν εμφανίστηκε στα δικαστήρια. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, η γυναίκα έχει μια θεία που μένει στις Μοίρες και η οποία της είχε κάνει και το προξενιό με τον 29χρονο.
Πάντως όλοι μιλούν για μια αδιάφορη μητέρα, που δεν ασχολούνταν καθόλου με το παιδί της και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν αν είναι μόνη της με τον σύντροφό της.

Πηγή: cretalive.gr


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/425129/thrinos-kai-orgi-gia-to-aggeloydi-me-erano-kideytike-o-mikros-thanasis#ixzz2xNZ7GlMg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου