Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;

φωτ. οδοφρ.


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;;;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ;;;;


Εκκληση για εργασιακή ειρήνη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη απηύθυνε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Αδ. Γεωργιάδης, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση πως όποιος τορπιλίσει την προσπάθεια διαλόγου, θα φέρει ακέραια την ευθύνη τής ανεργίας στη ζώνη.



Η κοινή συνάντηση των εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος και της Συνομοσπονδίας ναυπηγοεπισκευαστών, στο κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη, παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννη Κουτσούκου, του προέδρου του ΟΛΠ , Γιώργου Ανωμερίτη, και του κ. Γεωργιάδη, θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι να ολοκληρωθεί ο διάλογος, ο υφυπουργός κάλεσε τα συνδικάτα των εργαζομένων στη ζώνη να μην σταματούν τις εργασίες σε κάποιο πλοίο.


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ζώνη αυτή τη στιγμή είναι ότι ο πελάτης φοβάται ότι το πλοίο του θα είναι σε ομηρία, εξαιτίας διαφωνιών που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ του συνδικάτου των εργαζομένων και των εργολάβων ναυπηγοεπισκευαστών. «Το συνδικάτο κατέθεσε χθες τα αιτήματά του και θα δούμε τι μπορούμε να λύσουμε σε πνεύμα καλής συνεργασίας», ανέφερε.

ΠΡΕΖΑ ΤV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου