Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

(Νάτοι και οι Κινέζοι μετά τους Ρώσους στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ήπια διείσδυση ή ήπια πολιτική ισχύος το λέμε); Βόμβες Γεωργίου: "Οι Κινέζοι πήραν τον ΠΑΟ - Οι πρώτες τους κινήσεις - Δεν έχει σχέση ο Δημήτρης"Γιώργος Γεωργίου: Την πώληση του Παναθηναϊκού σε Κινέζους αποκάλυψε ο Γιώργος Γεωργίου.
Γιώργος Γεωργίου: Την αγωνιστική επικαιρότητα μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Real Fm σχολιάζει ο Γιώργος Γεωργίου. Στην τελευταία του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει χέρια. Συγκεκριμένα τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι πλέον ανταγωνιστικός αντίπαλος τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ καθώς έκλεισε η μεγάλη συμφωνία με τους Κινέζους αγοραστές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για όμιλο με πέντε εταιρίες. Η συμφωνία έγινε με τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ διαμεσολαβητής  είναι ο πρεσβευτής της Κίνας στη χώρας μας. Μάλιστα οι Κινέζοι εκτός από τον Παναθηναϊκό θα πάρουν και άλλες ομάδες από την Ευρώπη.
Mια από τις πρώτες κινήσεις τους ήταν να απευθυνθούν στη UEFA για να σβηστεί η ποινή του «τριφυλλιού»και να παίξουν φέτος στην Ευρώπη. «Ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια, ξεφεύγει πια από την μιζέρια των τελευταίων χρόνων και με άλλες προοπτικές και όνειρα θα γίνει ο ανταγωνιστής των ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Τέλος, διευκρινίζεται πως στην υπόθεση δεν έχει καμιά ανάμιξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Το λέω με βεβαιότητα», υπογραμμίζει ο Γιώργος Γεωργίου.
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Γιαννακόπουλο τις επόμενες ημέρες:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα του Παναθηναϊκού και προγραμματίζει συνέντευξη Τύπου για τις επόμενες ημέρες. Σε μια συγκυρία εξαιρετικά δύσκολη και για τον αθλητισμό και με τον κορωνοϊό να αφήνει οικονομικά σημάδια στις ομάδες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει την απόφασή του να τοποθετηθεί για τον Παναθηναϊκό συνολικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνέντευξη Τύπου του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Μια συνέντευξη Τύπου που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου