Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

(Η απανθρωπιά του Συριζαίικου κρατικού μηχανισμού στο μεγαλείο της)! Ο Γολγοθάς της γιαγιάς με τα τερλίκια

Ο Γολγοθάς της γιαγιάς με τα τερλίκια

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες τα 2.500 ευρώ (από τα 2.600 ευρώ του νέου προστίμου) επιβλήθηκαν στην ηλικιωμένη, διότι δεν τηρούσε λογιστικά βιβλία, ενώ τα 100 ευρώ γιατί δεν είχε κάνει έναρξη επαγγέλματος.
Το πρόστιμο επιδόθηκε τη Μεγάλη Τρίτη στην ηλικιωμένη, ημέρα κατά την οποία έπεσε θύμα κλοπής από σπείρα τριών ατόμων.
Μία 33χρονη πλησίασε την κ. Σουζάνα στην περιοχή των Αμπελοκήπων και της αφαίρεσε μια χρυσή αλυσίδα μαζί με τον σταυρό που φορούσε ενώ στη συνέχεια αποχώρησε με αυτοκίνητο στο οποίο την περίμεναν οι δύο συνεργοί της, ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή του Κορδελιού, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Το χρονικό της σύλληψης της 90χρονης
Η αστυνομία συνέλαβε στις 21 Μαρτίου μία 90χρονη η οποία πωλούσε παντόφλες στη λαϊκή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, τις οποίες μάλιστα η άμοιρη τις έπλεκε μόνη της. Τρία παλληκάρια της αστυνομίας, με περιπολικό παρακαλώ, κατάφεραν να συλλάβουν επ' αυτοφώρω τη γριά γυναίκα και να τη μεταφέρουν με χειροπέδες, ως όφειλαν, στο αστυνομικό τμήμα.
Εκεί η γριούλα παρέμεινε για 12 ώρες νηστική, διότι προφανώς αυτό επιτάσσει ο νόμος και κυρίως η αστυνομική τάξη των πραγμάτων.
Τελικά, την άφησαν ελεύθερη γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή. 
Δείτε το video από τη σύλληψη της 90χρονης:

3 σχόλια: