Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

(Χ ωρίς σχόλια)! ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν κατάκτηση πρωταθλήματος λένε στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα. Οι οπαδοί του ζουν σε μια άλλη κατάσταση, άλλες ημέρες. Μόνο που πολλά έχουν μια εξήγηση. Δεν είναι ένα απλό πρωτάθλημα. Μιλάμε για το πρωτάθλημα των Πρεσπών! Έχασαν τη… λαλιά τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στο βωμό να πάρει αυτό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ποια… Μακεδονία τώρα; Το πρωτάθλημα των Πρεσπών «έκαιγε» άπαντες και μέσα σε αυτή τη διαδικασία, παρέλασε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνο).

Ο… αγαπητικός του Αλέξη Τσίπρα μέχρι κάποια στιγμή, Πάνος Καμμένος (χωρίς να αποκλείει να ξανασυνεργαστεί βέβαια), ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη και πόζαρε στο πλευρό του Μάκη Γκαγκάτση. Του γιου του Βασίλη Γκαγκάτση. Πήρε και τη φανέλα με το «12». Έτσι, για να δείξει πως αυτή η κυβέρνηση (ήταν μέσα τότε), ήταν όντως φέτος ο 12ος παίκτης του ΠΑΟΚ! Μπράβο και ένα μεγάλο respect στον ΠΑΟΚ που ξέρουν να εκτιμούν!
Ο Τσίπρας ξέχασε πόσες βόλτες ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. Όταν χρειάστηκε πάντως, για να μην… χάνεται ο κόσμος, ήρθε ο Ιβάν Σαββίδης στο Μαξίμου. Δεν πήγε και μία φορά βλέπετε!
Στη συλλογή του ο Τσίπρας πρέπει να έχει φτιάξει ειδική ντουλάπα για να βάλει τις φανέλες του ΠΑΟΚ. «Είναι η πρώτη φορά που το μετρό Θεσσαλονίκης δεν είναι ανέκδοτο. Το μόνο που μένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ», έλεγε το 2017. Και όταν ήρθε ξανά η ώρα, το 2018 ο πρόεδρος των εργαζομένων στον αρχαιολογικό τομέα του μετρό, Κωνσταντίνος Αργυράκης, έλεγε στον πρωθυπουργό: «Πέρσι μας το κλέψανε φέτος θα το πάρουμε αήττητοι». Απαντούσε ο Τσίπρας: «Αυτό είναι καλό γιατί είπαν ότι θα γίνει το μέτρο όταν θα πάρετε πρωτάθλημα εσείς. Μη γίνει αυτό ανέκδοτο».
Για τον Τσακαλώτο δεν χρειάζεται να γράψει κανείς κάτι. Ξεχωριστή θέση έχει πάντα στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, δηλωμένος ΠΑΟΚτζής και με ατάκες σιγουριάς. «Δεν υπάρχει αντίπαλος, το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ. Νομίζω αυτό το έχουμε καταλάβει», δήλωνε στο «καλημέρα» του 2019. Άλλος… μάγος αυτής της κυβέρνησης!
Μέχρι και ο Βασιλειάδης ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη, χάρηκε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ και βγήκε μετά στα ραδιόφωνα της πόλης για να μας πει τι; «Ο ΠΑΟΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα με τις λιγότερες… σκιές» και πήραμε τα μυαλά μας στο χέρι!
Άξιοι! Τέτοιες… πάσες κυβέρνησης για ένα πρωτάθλημα, αυτό των Πρεσπών, δεν είχαμε ξαναζήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, εκτός του ότι θα στείλουν τα συγχαρητήρια, θα δώσουν εντολή να φωταγωγήσουν τα υπουργεία τους, αλλά και το Μαξίμου! Ιστορικές στιγμές για τη χώρα, ας είναι καλά πάντα το πρωτάθλημα των Πρεσπών!
Υ.Γ.: Το «Προστασίας του Πολίτη» παρά την απαγόρευση του «χαλβά» Υπουργού Αθλητισμού έκανε κονσομασιόν στα πούλμαν των ΠΑΟΚτζήδων για να πάνε στην Ξάνθη. Και καλά όχι οργανωμένα. Έτυχε και ήταν στα ίδια πούλμαν. Το Εθνικής Αμύνης τους έκανε δώρο την έκταση γύρω από την Τούμπα. Το Ψηφιακής Πολιτικής έκανε πάσα στο Open Mind και στο deal με το Έθνος. Το Εθνικής Οικονομίας έκανε ότι μπορούσε... Το Μαξίμου ήταν το «Μακεδονία Παλάς» του Σαββίδη στην Αθήνα... ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ...
Υ.Γ.2: Αλήθεια το «Μακεδονία Παλάς» πως θα λέγεται από εδώ και πέρα; Γιατί δεν το λένε "PRESPES PALACE";
Υ.Γ.3: Μια ακόμη πρόταση. Και οι «Μακεδόνες», ο πολυπληθής και δραστήριος σύνδεσμος ντε, να λέγεται «Θύρα 4 ΜΟΥΓΓΟΔΟΝΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου