Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ο αλητήριος Στουρνάρας ειρωνεύεται την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Βέβαια δεν ξεχνάμε, ότι ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί την προαγωγή Στουρνάρα την αρμόδια επιτροπή της Βουλής...

Διαβάζουμε στο Κουτί της Πανδώρας


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να απασχολεί τον Γιάννη Στουρνάρα, που συνεχίζει να την αναφέρει στις συζητήσεις του.
Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας που ήταν στο Παρίσι είπε τα εξής:
«Κρίμα, γιατί η Ζωή είχε γίνει το αλάτι και το πιπέρι της ζωής μου», είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πρόσθεσε: «Τώρα τι θα κάνω χωρίς Ζωή; Θα είμαι αναγκασμένος να ασχολούμαι με άλλα… βαρετά θέματα».
Η διαρροή και το ύφος των διαλόγων καταδεικνύουν προφανώς τη διάθεση του κ.Στουρνάρα να ειρωνευτεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς ωστόσο να είναι ίδια παρούσα.
Να υπενθυμίσουμε, ότι ο κ.Στουρνάρας δεν τόλμησε να παρουσιαστεί στη Βουλή όταν του ζητήθηκε αποφεύγοντας να αντιπαρατεθεί στα επιχειρήματα της κ.Κωνσταντοπούλου
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/09/blog-post_999.html


1 σχόλιο:

  1. ..... μα δέν έγινε ποτέ Μεταπολίτευση ! Εσείς που το είδατε ή νιόσαται αυτό ; Είναι δυνατόν να υπήρχε κάτι Τέτοιο και να μου διέφυγε και ξέφυγε ; Για μήπως θεωρείται την ανασκευή και μετασκευή της εξωτερικής εμφάνισης του Τάφου ... Μεταπολίτευση ; Το αισθησιακό περίβλημα βλέπετε, την Μούχλα, Σαπύλα και Πτωμαΐλα του Πολιτικού και Πολιτειακού Αποικιοκρατικού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ δεν βλέπεται και οσφρύζεσται ;;
    ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ! Αυτό είναι Παγκόσμιο Αξίωμα ! ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή