Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Έτσι χρέωσαν τη χώρα με 210 δισεκατομμύρια ευρώ!

Έτσι χρέωσαν τη χώρα με 210 δισεκατομμύρια ευρώ! 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΣΤΑΤ

Η έκθεση αναίρεσης της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου - Βασιλοπούλου για την υπόθεση της αλλοίωσης του ελλείμματος το 2009 είναι καταπέλτης για τον Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και για όλους αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια αυξάνοντας το χρέος κατά 2010 δισ. ευρώ!
Οι αποκαλύψεις από την έκθεση της δικαστικής λειτουργού είναι ανατριχιαστικές και αποδεικνύουν όλη τη... στημένη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε προκειμένου να αποκρυβούν πλεονάσματα από δημμόσιους οργανισμούς και κατά συνέπεια η χώρα να αποκλειστεί από τις διεθνείς αγορές, να διογκωθεί ο δανεισμός από την Ε.Ε. και να υπαχθεί η χώρα στα μνημόνια με σκληρά φορολογικά μέτρα.
Η αντιεισαγγελέας ζητά μάλιστα την παραπομπή του Γεωργίου και των συνεργατών του σε δίκη με τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της βλάβης του ελληνικού δημοσίου και επίσημαίνει παράλληλα την ανάγκη να διερευνηθούν:
- Η σύνδεση της αλλοίωσης του ελλείμματος με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, τα επιπλέον τοκοχρεωλύσια ύψους 210 δισεκατομμυρίων και οι ζημιές των ασφαλιστικών ταμείων από το PSI.
- Το περίφημο swap της Goldman Sacks που δομήθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη για να μπούμε στην ΟΝΕ.
Ένα εκ των συγκλονιστικότερων στοιχείων -όπως γράφει και η Κυριακάτικη Δημοκρατία- είναι ότι για να επιτευχθεί από τον κύριο Γεωργίου και την παρέα του η αλλοίωση των στοιχείων απεκρύβησαν τα πλεονάσματα 500 οργανισμών του δημοσίου!!!
Τα στοιχεία που έχει η δικαιοσύνη στα χέρια της από καταθέσεις μαρτύρων είναι συγκλονιστικά και αναμένεται να ταρακουνήσουν το πολιτικό σύστημα που εδώ και χρόνια προσπαθεί να τα συγκαλύψει.
Το newsbomb.gr με εκτενή ρεπορτάζ έχει αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού.
Ήρθε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν όσοι οδήγησαν την Ελλάδα στη μέγγενη των δανειστών.

Διαβάστε επίσης: 


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/628361/etsi-xreosan-ti-xora-me-210-disekatommyria-eyro#ixzz3much1bUS

1 σχόλιο:

 1. Σταθάκης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς"
  ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ... ΜΠΙΜΠΟ !
  Με το ελληνικό χρέος να φτάνει σε ασύλληπτα νούμερα ο ... Alex στις ΗΠΑ !

  1ον. Σταθάκη ! Εμείς δεν είμαστε Λευκή "Ιθαγεννννείς" ! Αυτά που λές τα Μπιμποϊδές να τα λές Αλλού !
  2ον. Σταθάκη ! Το ... "Πρόγραμμα" Σου ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ .... ALLIANZ and ERGO ! Και όπως θέλουν Αυτές οι "Θυγατέρες" του Φόβου και Θανάτου, θέλεις να το εφαρμόζεις στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !
  3ον. Σταθάκη ! Εσύ και οι Κυβερνητική Κουστοδία ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ .... ΤΕΛΕΤΩΝ !!!!

  .... και Τέλος ..... ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΣΤΕ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή