Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

(Μα καλά, τι περίμεναν από τον προδότη του μαύρου Φλεβάρη 2015); Αποχωρήσεις από το ΜΕΡΑ25 με βαριές καταγγελίες



Εγκατέλειψαν το ΜΕΡΑ25 και τον Γιάννη Βαρουφάκη ο συντονιστής του κόμματος, Πάτρας Άλκης Φλωρόπουλος και οι πολιτευτές Άρης Παναγόπουλος και Ράνια Νταλή,  καταγγέλλοντας οικογενειοκρατία και ιδιοτέλεια.
«Μας φόρεσε στο κόμμα τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, η οποία δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στη ζωή της, κάνοντας δημόσιες παρεμβάσεις αλλά και αναλαμβάνοντας θέση στο κόμμα. Δεν έχουμε μάθει ποτέ τι συμβαίνει στις συνεδριάσεις της πολιτικής γραμματείας του ΜΕΡΑ25 και δεν ενημερωθήκαμε ποτέ για το πώς επιλέχθηκαν τα δεκάδες νεαρά έμμισθα στελέχη του κόμματος.

Η μεγάλη κλίκα του κόμματος συνεχίζει τις πληρωμένες διακοπές από το δημόσιο χρήμα και των μελών στη Ρόδο, στην Κέρκυρα και στο εξωτερικό, ενώ οι νεαροί αριστεριστές ζουν το όνειρό τους και ταυτόχρονα ορέγονται μια συγκυβέρνηση με το ΚΚΕ. Στην υγειά των κορόιδων. Στο μόρφωμα αυτό δεν έχουμε καμιά θέση», γράφουν, μεταξύ άλλων, στο κείμενο αποχώρησής τους οι Αλκης Φλωρόπουλος και Αρης Παναγόπουλος.
«Στις τελευταίες εθνικές εκλογές έδωσα όλη μου την ψυχή ως υποψήφια βουλευτής του ΜέΡΑ25 στη Βοιωτία. Οι πολίτες της ιδιαίτερης πατρίδας μου με τίμησαν με την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο και το ένα τέταρτο των συνολικών ψήφων του κόμματος.

Λυπάμαι που η προσπάθεια στον νομό δεν είχε συνέχεια, ελλείψει ηθικής στήριξης και οργάνωσης από το κόμμα. Ήδη από την προεκλογική περίοδο βίωσα μεγάλες απογοητεύσεις από υπονομεύσεις και ανοίκειες συμπεριφορές. Εδώ και πολύ καιρό νιώθω “ξένο σώμα”, χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις “οικογένειες” και τις “παρέες” που κυριαρχούν στο κόμμα», υποστηρίζει η Ράνια Νταλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου