Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΛΕΣΒΟΣ : ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟ - ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΝΑΖΙ !!!

Όπως φαίνεται από σχετικές φωτο απο την Λέσβο, στην αγορά έγινε συμπλοκή και τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας (Ιdentitäre Bewegung Deutschland) απομακρύνθηκαν βίαια. Σύμφωνα με το Redfish εκτός από Γερμανούς, υπήρχαν και Αυστριακοί νεοναζί. Προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα ρατσιστικών και εθνικιστικών ομάδων και
νεοναζιστών μαχητών που τώρα ξεπηδούν από τη ρατσιστική διάθεση εναντίον των προσφύγων, η οποία για άλλη μια φορά πυροδοτείται από την ομοσπονδιακή και κρατική πολιτική. Ως εκπλήρωση μιας υποτιθέμενης λαϊκής βούλησης, αισθάνονται νομιμοποιημένοι να μεταφράσουν τη ρατσιστική ρητορική σε πράξη. Όχι μόνο προκαλούν πανικό για τους πρόσφυγες, αλλά είναι επί μακρόν προετοιμασμένοι για αυτό που είναι γνωστό ως “Ημέρα Χ”. Πρέπει να φοβόμαστε ότι τώρα θα το διακηρύξουν και θα το κάνουν πράξη σε ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο.
Η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, με Γερμανούς νεοναζί να σουλατσάρουν σε Έβρο και νησιά, τάγματα εφόδου να έχουν δημιουργήσει κλίμα τρομοκράτησης σε πρόσφυγες, ΜΚΟ και τοπικές κοινωνίες; Και με ναζιστή Έλληνα ευρωβουλευτή να σουλατσάρει με τις «πολιτοφυλακές», κυνηγώντας πρόσφυγες και μετανάστες μέσα στη νύχτα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου