Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Οι γάτες Ιμαλαΐων ζουν και βασιλεύουν: Συνάντηση Μπόμπολα - Ψυχάρη και Μουλόπουλου

Οι γάτες Ιμαλαΐων ζουν και βασιλεύουν: Συνάντηση Μπόμπολα - Ψυχάρη και Μουλόπουλου

Μια περίεργη συνάντηση μεταξύ Μπόμπολα - Ψυχάρη και Μουλόπουλου (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής) έλαβε χώρα τη Δευτέρα 1/1/2017 - Αν η πληροφορία της συνάντησης είναι αληθής τότε μιλάμε για την απίστευτη κοροϊδία όλων των εποχών, αφού οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν, ξανά, συνομιλητές των υποτιθέμενων εχθρών τους. 
Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και αφορά τη διάσωση του ΔΟΛ:

«Ο πρόεδρος του Οργανισμού και εκδότης του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ Σταύρος Ψυχάρης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΗΓΑΣΟΥ Φώτη Μπόμπολα, αλλά και με τον πρώην βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πρόεδρο του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ Βασίλη Μουλόπουλο και συζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες σενάρια κι εναλλακτικά σχέδια για το μέλλον του Δ.Ο.Λ.».
Εάν τα παραπάνω ισχύουν στο ακέραιο, το ερώτημα που γεννάται αμέσως είναι το ακόλουθο:
Ο Μουλόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής τι δουλειά είχε σε μια συνάντηση Μπόμπολα - Ψυχάρη; 
Διότι αν δεν μας απατά η μνήμη μας ο κ. Ψυχάρης και ο κ. Μπόμπολας ήταν ορκισμένοι εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ και του αχτύπητου διδύμου: Τσίπρα - Καμμένου. 
Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του δεν έσκιζαν τα ρούχα τους ότι θα κλείσουν το ΔΟΛ και το Mega; 
Δεν ούρλιαζαν στις δημόσιες εμφανίσεις τους ότι θα στείλουν στη δικαιοσύνη την παλιά διαπλοκή; 
Τώρα ξαφνικά τι έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ και ενδιαφέρεται για τη διάσωση του ΔΟΛ και του Πήγασου; 
Και όχι απλά ενδιαφέρεται, αλλά στέλνει και εκπρόσωπο τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, πρώην δημοσιογράφο του ΔΟΛ και επί σειρά ετών στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της «Αυγής». 
Τελικά στο ΣΥΡΙΖΑ αγαπούν πολύ τις γάτες Ιμαλαΐων και όλα τα άλλα περί πάταξης της διαπλοκής είναι... φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!!!
Η κυβέρνηση όχι απλά συνομιλεί με τους εκπροσώπους της διαπλοκής - όπως η ίδια τους χαρακτήριζε - αλλά είναι σε αγαστή συνεργασία για τη διάσωσή τους. 
Χέρι χέρι!!!


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/news/story/759415/oi-gates-imalaion-zoyn-kai-vasileyoyn-synantisi-mpompola-psyxari-kai-moylopoyloy#ixzz4UiN75lcC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου