Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Τόμσεν: Η ανεργία στην Ελλάδα θα μειωθεί σε 21 χρόνιαΠρόβλεψη-σοκ για τη μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα, έκανε ο Πολ Τόμσεν κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Anders Αslund στην Ουάσινγκτον. Ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ τόνισε πως η Ελλάδα θα χρειαστεί 21 χρόνια για να μειώσει τα επίπεδα της ανεργίας σε εκείνα πριν από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης.

Όσον αφορά στην κατάσταση στην Ευρωζώνη ο Τόμσεν επεσήμανε πως χρειάζεται ένα σχέδιο Γιούνκερ για την οικονομία, ενίσχυση της τραπεζικής ένωσης και μεταρρυθμίσεις.
Πρόσθεσε δε, πως το κύριο πρόβλημα της Ευρώπης είναι ότι έχει «χτίσει» νομισματική ένωση, όχι όμως και πολιτική.
http://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/tomsen-anergia-stin-ellada-tha-meiothei-se-21-xronia/

2 σχόλια:

 1. H ΠΡΟΕΔΡΙΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (;;;):


  Π. Παυλόπουλος: «Οι θέσεις της Κύπρου και της Ελλάδας για το Κυπριακό είναι και θέσεις της .... ΕΕ»

  Mπρρρρρρρρρρρρρ PEEEE !!! Mπρρρρρρρρρρρρρ PEEEE !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βασίλης Τσιτσάνης:

  "Τίποτα δεν Aγνόησα στα Tραγούδια μου, διότι κι αυτό το θεωρούσα Xρέος.
  Εγραψα για την Ελλάδα, για τη Φτώχεια (=EΛΛAΔA), για τη Γυναίκα (=EΛΛAΔA), για την Eργατιά (=EΛΛAΔA), για τον Πόνο (=EΛΛAΔA), για την Aδικία (=EΛΛAΔA), για το Xαμό (=EΛΛAΔA), για τη Φυγή (=EΛΛAΔA), για τη Λευτεριά (=EΛΛAΔA), για τον Πόθο (=EΛΛAΔA), για το Aνικανοποίητο (=EΛΛAΔA). Και πού δε Φτερούγισε η Φαντασία μου όλα AYTA TA XPONIA ...".


  ΔEEEEEEN PΩTHΣEΣ TOΣO KAIPO ΓIA MENA KAKOYPΓA (=EΛΛAΔA) ΠΩΣ ΠEPNΩ ΣTHN ΞENHTIA .... MA MIA KATAPA ΠANTA ΘA ΣE ΔEPNEI TOY ΠPOΔOMENOY O ΠONOΣ THΣ KAPΔIAΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή