Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Διμοιρίτης των ΜΑΤ απειλεί φωτοειδησεογράφους


Κρατάει χρόνια αυτή η -δύσοσμη- κολώνια των αστυνομικών οι οποίοι, άλλοτε με επιθέσεις και βάναυσους ξυλοδαρμούς και άλλοτε με άμεσες απειλές και ύβρεις, στρέφονται όχι μόνο κατά της απρόσκωπτης και ανεμπόδιστης λειτουργίας των εκπρόσωποι του Τύπου αλλά και της σωματικής τους ακεραιότητας.
 

Άλλη μια τέτοια επίθεση δέχτηκαν σήμερα ο Μάριος Λώλος και η Τατιάνα Μπόλαρη κατά την προσπάθειά τους να καλύψουν φωτοειδησεογραφικά το γεγονός της αλλαγής της σημαίας στα Προπύλαια. 

Διμοιρίτης των ΜΑΤ τους πλησίασε και, ενεργώντας ενάντια σε κάθε κανονισμό αλλά και σε κάθε λογική, τους απαγόρευσε να κάνουν λήψεις, όταν δε εκείνοι αρνήθηκαν να τον αναγνωρίσουν ως ...αφεντικό στη δουλειά τους, εκείνος συνέχισε με καψόνια, ζητώντας τους αστυνομικές ταυτότητες ενώ την ίδια στιγμή παραδέχτηκε πως τους γνώριζε. (!) Φυσικά τους απείλησε και με προσαγωγή καθώς, η στιγμή του ρεπορτάζ δεν προσφέρεται για εξακρίβωση στοιχείων ενός λειτουργού του Τύπου.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε και να τους απειλήσει, λέγοντάς τους...



Σημειώνεται, πως τόσο ο Μάριος Λώλος όσο και η Τατιάνα Μπόλαρη, πρόσφατα έπεσαν θύματα βίαιων επιθέσεων κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους, από άνδρες των ΜΑΤ που γνώριζαν πολύ καλά ότι πρόκειται για φωτορεπόρτερς. 


http://www.zougla.gr/greece/article/tromofoto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου