Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Η Πυροσβεστική τιμά τη μνήμη του ήρωα-εθελοντή και αγωνιστή Πάνου Πλεξίδα

 


Δύο χρόνια από τον πρόωρο θάνατο του Παναγιώτη Πλεξίδα σε ώρα καθήκοντος και εθελοντικής προσφοράς για την κατάσβεση πυρκαγιάς.

Ο Αγρινιώτης αγωνιστής και εθελοντής πυροσβέστης έφυγε από τη ζωή εν ώρα καθήκοντος στις 6 Σεπτεμβρίου 2020

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες Τρίτη από τον θάνατο του Αγρινιώτη Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη, Παναγιώτη Πλεξίδα και το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας δεν τον ξέχασε.

Ο 27χρονος Παναγιώτης είχε ενταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2011 ως εθελοντής πυροσβέστης. Προήχθη στο βαθμό του Εθελοντή Αρχιπυροσβεστη τον Μάιο του 2019.

Υπηρέτησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και εν συνεχεία στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Παραβόλας.

Ήταν απόφοιτος ΤΕΙ τμήματος Δασοπονίας και εργάζονταν ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

Ο Παναγιώτης Πλεξίδας έχασε τη ζωή την 6η Σεπτεμβρίου 2020, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη «Χαραυγή» Καινουργίου

Το Πυροσβεστικό Σώμα υπογραμμίζει στα κοινωνικά δίκτυα:

«Σαν Σήμερα το 2020 έχασε τη ζωή του ο Εθελοντής Αρχιπυροσβέστης Πλεξίδας Παναγιώτης όταν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Υπηρέτησε στην Π.Υ. Αγρινίου και στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Β΄ Τάξης Παραβόλας του Δήμου Αγρινίου. Δε Ξεχνάμε»


#ΣανΣήμερα το 2020 έχασε τη ζωή του ο Εθελοντής Αρχιπυροσβέστης Πλεξίδας Παναγιώτης κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στη Χαραυγή Αγρινίου. Ήταν άγαμος και υπηρέτησε στην Π.Υ. Αγρινίου και στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Β΄ Τάξης Παραβόλας Αγρινίου. #ΔενΞεχνάμε


Διονύσης Φλαμιάτος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου