Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Open κουφάλες.

 

Γράφει ο mitsos175

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που πήρε το κύπελλο. Οι δυο ομάδες έπαιξαν καλά, είχαν ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό 2-1, κι όπως ήταν φυσικό οι οπαδοί του ξεχύθηκαν χαρούμενοι στους δρόμους.

Σέβομαι τις ομάδες, δε σέβομαι καμία ΠΑΕ (εταιρεία), ενώ σιχαίνομαι τους τηλεοπτικούς βόθρους. Καλά έκαναν οι οπαδοί και πανηγύρισαν. Ανάλογες εκδηλώσεις θα έκαναν οι φίλαθλοι οποιαδήποτε ομάδας που θα έπαιρνε το κύπελλο.

Να υποθέσω πως στο Mega έχουν κηδεία ενώ στο Open γλέντι. Άκουσα μάλιστα πως το κανάλι του Ιβάν δεν έχει τίποτε άλλο παρά ολονύχτιους πανηγυρισμούς. Επειδή προσέχω να μην ξεχειλίζουν οι βόθροι, δεν ανοίγω σχεδόν ποτέ τηλεόραση.

Μια παρατήρηση θα κάνω που αφορά το Open χωρίς – τονίζω – να υπονοώ τίποτε εναντίον του ΠΑΟΚ. Πάω στοίχημα πως κανένα φερέφωνο του καναλιού δεν τόλμησε να μιλήσει για «κορονοπάρτι», παρόλο που, όπως είδα στα μέσα δικτύωσης, οι φίλαθλοι ούτε μάσκες είχαν, ούτε αποστάσεις τηρούσαν.

Όπως είπα, αυτοί καλά έκαναν και πανηγύρισαν. Νέοι άνθρωποι είναι σε εξωτερικό χώρο κλπ. Όμως ο ανοιχτός βόθρος του Ιβάν μαζί με τους υπόλοιπους οχετούς μας είχε πάρει τα αυτιά τόσο καιρό μιλώντας για δήθεν «ανεύθυνους» που έκαναν πάρτι στις πλατείες και «σεξ στις πυλωτές».

Τώρα, Open κουφάλες, δεν έγινε συνωστισμός έτσι; Γιατί κέρδισε η ομάδα του αφεντικού, οπότε έχουμε γιορτή, όχι γκρίνια και μουρμούρα! Τουλάχιστο μετά από αυτό, ας το βουλώσουν εκεί, στο κανάλι του Ρώσου. Γιατί, αν προσβάλουν ξανά τον κόσμο, που απλά βγήκε μια βόλτα για να δικαιολογήσουν την εγκληματική πολιτική της ΝΔ, δείξτε τους το video και τις φωτογραφίες των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ θυμίζουμε πως οι μόνοι που δεν φορούν μάσκες σε κλειστό χώρο (που οι ιοί μεταδίδονται ευκολότερα) είναι τα φερέφωνα των καναλιών. Όταν μάλιστα υπάρχουν δεκάδες εργαζόμενοι μέσα στο στούντιο. Κι ενώ οι ίδιοι παραδέχονται πως έχουν κρούσματα, κανείς δεν τους είπε τίποτα, ούτε φυσικά οι μπάτσοι πήγαν να κόψουν πρόστιμα. Εμ, βέβαια το χαράτσι είναι για την πλέμπα. Να σταματήσει λοιπόν η υποκρισία και η προσβολή της νοημοσύνης μας από τους βιαστές της ενημέρωσης.

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2021/05/open.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου