Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

(Όμως η αυτοΔΙΟΙΚηΣη εκφράζοντας μια πιο μαζική φιλοσοφία περιορίζει στον τίτλο της τους προς εκδίωξη σε τρεις)! Ποιος ζητά από τον Τσίπρα να διώξει Πολάκη, Σκουρλέτη, Δούρου;

 


Ποιος ζητά  από τον Τσίπρα να διώξει Πολάκη, Σκουρλέτη, Δούρου;

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Κουφοντίνα, αναμφίβολα έχουν φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ σε δύσκολη θέση εντείνοντας τους πονοκεφάλους που έχει ο Αλέξης Τσίπρας για την πορεία του κόμματος.

Ενδεικτική της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί είναι το ξέσπασμα, κατά της ηγετικής ομάδας της Κουμουνδούρου, του δημοσιογράφου Γ. Λακόπουλος που δεν έχει κρύψει τη συμπάθεια του για τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε άρθρο του αφού περιγράφει την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ότι «για να του εμπιστευθούν οι πολίτες την εφαρμογή της πολιτικής του πρέπει να πείσει ότι έχει και το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό», πριν τις εκλογές, και σημειώνει ότι «το πολιτικό προσωπικό που στελεχώνει σήμερα τα όργανα του κόμματος, από τα οποίο θα προκύψει κατά κύριο λόγο η μέλλουσα κυβέρνησή του πάσχει», υπάρχει υστέρηση στελεχών.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος κατονομάζει τα στελέχη που «έχουν καεί» ή «διώχνουν κόσμο», όπως λέει. «Μια χαρά άνθρωποι είναι. Δεν βαρύνονται με κάτι ποινικά επιλήψιμο. Αλλά πολιτικά έχουν αυτό-αχρηστευτεί και προκαλούν αποστροφή στη μερίδα του εκλογικού σώματος που μπορεί να δώσει την πλειοψηφία», υπογραμμίζει και δείχνει τους «Παύλο Πολάκη, Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Παππά, Ρένα Δούρου, Δημήτρη Παπαδημούλη, Ν. Βούτση και 3-4 ακόμη»

https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/poios-zita-apo-ton-tsipra-na-dioxei-polaki-skoyrleti-doyroy/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου