Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

(Ο ΣΥΡΙΖΑ κόβεται και ράβεται στα μέτρα του μετά την ήττα Τσίπρα)! Ο νέος χάρτης του ΣΥΡΙΖΑ: Τι απέγιναν οι συνιστώσες

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά σε προηγούμενη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑΒούλα Κεχαγιά
Ο κύβος ερρίφθη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επισφραγίζει δια των κεντρικών οργάνων του την στρατηγική των συνεργασιών καλώντας για ευρύτερες προοδευτικές συμμαχίες στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ και το φλερτ του με την σοσιαλδημοκρατία επηρεάζουν ωστόσο πέρα από τις πολιτικές και την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών αποτελεί παρελθόν από το 2014. Τώρα ήρθε η ώρα και για το τέλος των τάσεων.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κάραβελ την προηγούμενη Τρίτη επιβεβαιώνει μία διάθεση της ηγεσίας του κόμματος να απεγκλωβίσει τον ΣΥΡΙΖΑ από τα στεγανά της Κουμουνδούρου και να τον βγάλει πιο δυναμικά στην κοινωνία. Επί της ουσίας οι τρεις διακριτές τάσεις που είχαν διατηρηθεί στον ΣΥΡΙZA μετά την διάσπαση του 2015 και την αποχώρηση του Αριστερού Ρεύματος επιχειρούν την ενοποίησή τους και την έκφρασή τους με ενιαία φωνή. “Αφού εκφράζουμε τις ίδιες θέσεις γιατί οργανωτικά και πολιτικά να δρούμε χωριστά;” αναφέρει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει ενεργά στις διεργασίες για την νέα μεγάλη πλειοψηφία στο εσωτερικό του κόμματος.
Σε πρακτικό επίπεδο η Ενωτική Τάση (προεδρικοί), η Πλατφόρμα (2010 η πιο δεξιά πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ) και η Σοσιαλιστική Τάση (πασοκογενείς) ενοποιούνται για την συγκρότηση ενός ισχυρού πλειοψηφικού πόλου στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου που θα επιδιώξει να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο μετά τις επόμενες εκλογές.
Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  ARIS OIKONOMOU / SOOC
Η Ενωτική συγκροτείται από στελέχη που κινούνται κοντά στον Πρόεδρο και είναι ως επί το πλείστον “τσιπρικοί”. Η Πλατφόρμα 2010 απαρτίζεται κατ' εξοχήν από τα στελέχη της ανανεωτικής πτέρυγας που δεν συμμετείχαν στην διάσπαση του 2010 -και ίδρυσαν αργότερα την ΔΗΜΑΡ- όπως η Ρένα Δούρου, Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης Μπαλάφας, Κώστας Ζαχαριάδης. Και οι Σοσιαλιστές έχουν ως πυρήνα τους το πρώην οργανωτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αντώνη Κοτσακά.
Η ενοποίηση των τριών τάσεων όπως φάνηκε από την εκδήλωση της Αθήνας έχει και την σφραγίδα κυβερνητικών στελεχών όπως ο Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Σωκράτης Φάμελλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Γιώργος Βασιλειάδης.
Η ένωση των επιμέρους τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε μία, θα οδηγήσει επί της ουσίας στην συγκρότηση ενός ισχυρού πλειοψηφικού πόλου που θα έχει εκ των πραγμάτων τον έλεγχο του κόμματος την επόμενη μέρα των εκλογών. Μ' αυτόν τον τρόπο σε περίπτωση μιας εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ η νέα πλειοψηφία θα διαφυλάξει την πρωτοκαθεδρία του Αλέξη Τσίπρα έναντι όσων θεωρούν ότι μπορεί και να τεθεί ζήτημα αμφισβήτησης του αρχηγού.
Η κινητικότητα στο εσωτερικό των προεδρικών δεν είναι άσχετη με την έντονη δραστηριότητα της κίνησης των “53” που πρακτικά αποτελούν τον αντίπαλο πόλο στους προεδρικούς. Οι “53” είναι μία σκληρή κομματική ομάδα που δεν διαθέτει όμως ομογενοποιημένα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα είναι διαφορετικό το ύφος του αναγνωρισμένου ως επικεφαλής των 53 Ευκλείδη Τσακαλώτου και άλλη η ρητορική της Τασίας Χριστοδουλοπούλου ή του Πέτρου Λάμπρου. Στους “53” με τις πολλές αποχρώσεις είναι άλλωστε ενταγμένοι και κεντρικοί υπουργοί της κυβέρνησης που έχουν άριστες σχέσεις με τον πρωθυπουργό, όπως η Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ  NIKOS LIBERTAS / SOOC
Κοντά στους “53” αλλά χωρίς να ανήκουν στην κίνησή τους βρίσκονται στελέχη όπως οι Νϊκος Βούτσης, Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Φίλης . Ο Πρόεδρος της Βουλής ενοχλείται όταν τον κατατάσσουν στους 53 -επειδή όπως σχολιάζουν η ρητορική τους έχει κοινά στοιχεία- και ξεκαθαρίζει ότι δεν συμμετέχει σε κανέναν πόλο. Ο υπουργός Εσωτερικών εσχάτως βρέθηκε πιο κοντά στην ομάδα των 53 όμως δεν έχει ενταχθεί κανονικά σ' αυτήν χωρίς αυτό να αποκλείεται. Επίσης, ο Νίκος Φίλης έχει πάει αρκετές φορές στις συγκεντρώσεις τους, όμως δεν συμμετείχε στην τελευταία πανελλαδική συνάντηση. Σήμερα, ο πρώην υπουργός αποτελεί έναν αντιπολιτευτικό πόλο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ από μόνος του. Όμως προσώρας δεν δείχνει διάθεση να ηγηθεί της κίνησης των 53 όπως πολλοί πιστεύουν.
Οι 53 στην πλειονότητά τους αποτελούν ένα μείγμα στελεχών από τις διαλυθείσες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφορά τους από το Αριστερό Ρεύμα στο οποίο ηγείτο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2015 βρίσκεται στην επιλογή τους να μην καταψηφίζουν στο σύνολό τους τις επιλογές της πλειοψηφίας. Κάτι που φαίνεται και στις ψηφοφορίες στη Βουλή. Το Αριστερό Ρεύμα που κατά την ομογενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ μετονομάστηκε σε Αριστερή Πλατφόρμα λειτουργούσε ως “κόμμα μέσα στο κόμμα” και δεν ψήφισε ούτε μία από τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος επιλέγοντας να κατεβάζει δικές του εισηγήσεις. Η ομάδα Λαφαζάνη, Λεουτσάκου, Στρατούλη αποχωρώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταψήφιση του Μνημονίου δημιούργησε την Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ).
http://www.news247.gr/politiki/o-neos-chartis-toy-syriza-ti-apeginan-oi-synistoses.6614995.html?utm_source=News247_HP&utm_medium=main_topStories&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

2 σχόλια:

  1. Αυτά έχει η Ζωή εάν σε Διοικούν Αποικιοκράτες και Το "Πολιτικό" Σου Σύστημα Είναι και "Είσαι" πατενταρισμένος Λακεδοραγιάς!

    Η Υποτακτικότητα Η Υποτέλεια Η Υποδούλωση Εμπεριέχει από την "Φύση" Της Την Αντιεπιστημονικότητα Την Ανικανότητα Την Αθλιότητα Την Ανθελληνικότητα και Αυτό που Εμφανίζεται Δημόσια και Κοινωνικοεθνικοπολιτικά ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ"!!!

    Αυτή η Σαπίλα η Βρωμίλα η Βοθρύλα Δεν Εμφανίστηκε "Κεραυνός Εν Αιθρία" εν μια Νυχτί!

    Είναι μια Διαδικασία Επίμονη και Επίπονη για την Φιδοποίηση και Σκουλικοποίηση μιας Κοινωνίας και δή της Ελληνικής! Μια Εξίσου Επίπονη και Επίμονη Διαδικασία για εκόλαυση Τόσο Του Πολιτικού Φιδιού όσο και της φράσης "Μάταια Ματεώτης τα Πάντα Ματεώτης"!

    Όλο το Πολιτικό και Πολιτειακό Λακεδοραγιάδικο Σύστημα Είναι Σε Εξαναγκασμό Αποδοχής Του Ψεύδους ΤΟΥ Αντιεθνικού Αυτοκαταστροφικού Ψεύδους! Το 1922 το 1974 δεν Είρθε από ... Εξωγήινες λανθασμένες Πολιτικές αλλά Λακεδοραγιάδικες Αντιλήψεις και Πράξεις Των Αποικιοκρατούμενων Λακεδοραγιάδων!

    Όποιος Μιλά και διαλαλεί σαν τον Τελάλη την Μέγιστη "Συναίνεση" την Μέγιστη "Συνεννόηση" την Μέγιστη "Συμφωνία" Επί Συγκεκριμένων Εθνικών Ζωτικών Θεμάτων (Παράδοση του Ορου/Λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    ΑΛΛΩΣΤΕ Στο ΣΗΜΕΡΑ που ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΑ (βλ. Τουρκία για Αιγαίο Θράκη Λωζάνη βλ. Αλβανία για Β. Ηπειρο/"Τζαμουριά") ΕΜΑΣ ΏΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΤΡΙΚΑ των Σκορπίων! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ! "ΑΥΤΟΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΛΟΙΩΤΡΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ όπως η Κατρουλού τις Κυλλώτες της! Και για ΟΣΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ότι τους έχουν "Αναγνωρίση" τόσοι! Θυμίζουμε Στα Σκουλικοραγιάδικα ότι: α) Διαμάχη Γαλλίας-Αγγλίας β) Γερμανίας-Γαλλίας ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ γ) ΚΙΝΑΣ-ΤΑΪΒΑΝ/ΦΟΡΜΟΖΑ η ΚΙΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ οι Yankees Στον ΟΗΕ!!!



    ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ!


    .... και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση;;; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα!!! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την ... Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!!!
    Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!!!



    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


    ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!)!!!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ... ΚΑΛΥΜΜΑ!!!

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!!!



    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ!!!


    ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ" ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑ... ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ (ΕΕ-ΝΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ;;; Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (είτε "Χρέος" λέγεται είτε Σκόπια!)!!! Για βοήθεια Σας για να καταλάβεται ακούστε το Ασμα: "Και λέγε λέγε λέγε λέγε ο Χριστιανός Τρελάθεικα και από τα πολλά Σου λέγε λέγε.... και Ύστερα λένε πως φταίει ο.....!!!"


    Αυτά έχει η Ζωή εάν σε Διοικούν Αποικιοκράτες και Το "Πολιτικό" Σου Σύστημα Είναι και "Είσαι" πατενταρισμένος Λακεδοραγιάς!

    Η Υποτακτικότητα Η Υποτέλεια Η Υποδούλωση Εμπεριέχει από την "Φύση" Της Την Αντιεπιστημονικότητα Την Ανικανότητα Την Αθλιότητα Την Ανθελληνικότητα και Αυτό που Εμφανίζεται Δημόσια και Κοινωνικοεθνικοπολιτικά ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ"!!!

    Αυτή η Σαπίλα η Βρωμίλα η Βοθρύλα Δεν Εμφανίστηκε "Κεραυνός Εν Αιθρία" εν μια Νυχτί!

    Είναι μια Διαδικασία Επίμονη και Επίπονη για την Φιδοποίηση και Σκουλικοποίηση μιας Κοινωνίας και δή της Ελληνικής! Μια Εξίσου Επίπονη και Επίμονη Διαδικασία για εκόλαυση Τόσο Του Πολιτικού Φιδιού όσο και της φράσης "Μάταια Ματεώτης τα Πάντα Ματεώτης"!

    Όλο το Πολιτικό και Πολιτειακό Λακεδοραγιάδικο Σύστημα Είναι Σε Εξαναγκασμό Αποδοχής Του Ψεύδους ΤΟΥ Αντιεθνικού Αυτοκαταστροφικού Ψεύδους! Το 1922 το 1974 δεν Είρθε από ... Εξωγήινες λανθασμένες Πολιτικές αλλά Λακεδοραγιάδικες Αντιλήψεις και Πράξεις Των Αποικιοκρατούμενων Λακεδοραγιάδων!

    Όποιος Μιλά και διαλαλεί σαν τον Τελάλη την Μέγιστη "Συναίνεση" την Μέγιστη "Συνεννόηση" την Μέγιστη "Συμφωνία" Επί Συγκεκριμένων Εθνικών Ζωτικών Θεμάτων (Παράδοση του Ορου/Λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    ΑΛΛΩΣΤΕ Στο ΣΗΜΕΡΑ που ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΑ (βλ. Τουρκία για Αιγαίο Θράκη Λωζάνη βλ. Αλβανία για Β. Ηπειρο/"Τζαμουριά") ΕΜΑΣ ΏΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ των Σκορπίων! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ! "ΑΥΤΟΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΛΟΙΩΤΡΙΚΑ/ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ όπως η Κατρουλού τις Κυλλώτες της! Και για ΟΣΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ότι τους έχουν "Αναγνωρίση" τόσοι! Θυμίζουμε Στα Σκουλικοραγιάδικα ότι: α) Διαμάχη Γαλλίας-Αγγλίας β) Γερμανίας-Γαλλίας ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ γ) ΚΙΝΑΣ-ΤΑΪΒΑΝ/ΦΟΡΜΟΖΑ η ΚΙΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ οι Yankees Στον ΟΗΕ!!!



    ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ!


    .... και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση;;; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα!!! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την ... Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!!!
    Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!!!



    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


    ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!)!!!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ... ΚΑΛΥΜΜΑ!!!

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!!!



    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή