Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

(Προς σκατοκέφαλους που ξεχνούν το χρέος του ελληνικού λαού στον Οτσαλάν: Ή με τους Κούρδους ή με τον Ερντογάν και τους Ιρανούς)! Ο Ερντογάν σχεδιάζει κοινή επίθεση στους Κούρδους με το Ιράν

Ο Ερντογάν σχεδιάζει κοινή επίθεση στους Κούρδους με το Ιράν
Η Τουρκία και το Ιράν έχουν συζητήσει για την πιθανότητα ανάληψης κοινής στρατιωτικής δράσης εναντίον των ένοπλων κουρδικών οργανώσεων μετά τις συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας στην Άγκυρα μεταξύ του αρχηγού του γενικού επιτελείου των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων και τούρκων ηγετών, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.


Μιλώντας στους δημοσιογράφους προτού αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στην Ιορδανία ο Ερντογάν είπε ακόμη ότι μέσω της κοινής δράσης με το Ιράν θα καταστεί δυνατή η αποτελεσματικότερη μάχη εναντίον του απαγορευμένου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) και του ιρανικού του βραχίονα, του PJAK.


"Η κοινή δράση εναντίον τρομοκρατικών οργανώσεων που έχουν γίνει απειλή βρίσκεται πάντα στην ατζέντα των συνομιλιών. Το ζήτημα αυτό έχει συζητηθεί μεταξύ των δύο στρατιωτικών ηγετών και προσωπικά εγώ συζήτησα διεξοδικότερα με ποιόν τρόπο μπορεί αυτό να υλοποιηθεί", είπε ο Ερντογάν.


http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-erntogan-sxediazi-kini-epi8esi-stous-kourdous-me-to-iran

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου