Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

(Άκου: Και ο Τσώρτσιλ ήταν σταλινικός! Αυτός ήταν ο λόγος που υμνούσε τον βάρβαρο φονιά Στάλιν και πολεμούσε τον πολιτισμένο ευρωπαϊστή και ανθρωπιστή Χίτλερ και... τα χασαποσκυλάκια του)! Ο Στάλιν, πιο επίκαιρος από ποτέ

Γράφει ο mitsos175.      

«Το μεγάλο ευτύχημα για τη Ρωσία ήταν ότι στα χρόνια των δυσκολότατων δοκιμασιών επικεφαλής της χώρας ήταν ο μεγαλοφυής και ακλόνητος στρατηλάτης Ι.Β. Στάλιν. Ήταν ο πιο επιφανής, επιβεβλημένη, αξιοσέβαστη προσωπικότητα στη ρευστή και σκληρή εποχή της περιόδου εκείνης, στην οποία κύλησε η ζωή του. Ο Στάλιν ήταν άνθρωπος ασυνήθιστης ενέργειας, πολυμορφωμένος και ακατάβλητης ισχυρής θέλησης. Δριμύς, σκληρός και αμείλικτος συζητητής, σε σημείο που, παρά τη μαθητεία μου στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, μου ήταν αδύνατο να τον αντιμετωπίσω. 



Ο Στάλιν πριν απ' όλα κατείχε σε μεγάλο βαθμό το αίσθημα του χιούμορ και του σαρκασμού, την ικανότητα να αντιλαμβάνεται ακριβώς τον συνομιλητή του και να εκφράζει τη σκέψη του. Τους λόγους του ο Στάλιν τους έγραφε μόνος του. Στα έργα του αντηχούσε πάντα η εκτελεστική δύναμη. Η δύναμη αυτή ήταν τόσο μεγάλη, ώστε αναδείχτηκε σε ανεπανάληπτο ηγέτη των καθοδηγητών των κρατών όλων των εποχών και όλων των λαών. 

Ο Στάλιν προξενούσε μεγαλειώδικη εντύπωση. Η επιρροή του στους ανθρώπους ήταν ακαταμάχητη. Όταν έμπαινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διάσκεψης της Γιάλτας όλοι εμείς σηκωνόμασταν όρθιοι σάμπως να μας πρόσταζε κανείς και είναι αξιοπερίεργο και ανεξήγητο γιατί στεκόμασταν σε στάση προσοχής. Διακατέχονταν από βαθιά, απαλλαγμένη από κάθε πανικό, λογική και συνετή σοφίας. Ήταν ανυπέρβλητος τεχνίτης να βρίσκει στις δύσκολες στιγμές διέξοδο και από τις πιο αδιέξοδες καταστάσεις. Επιπλέον ο Στάλιν στις πιο κρίσιμες στιγμές όπως και σε στιγμές θριάμβου ήταν το ίδιο συγκρατημένος και ποτέ δεν υπέκυψε σε φαντασιώσεις. Ήταν μια ασυνήθιστα πολυσύνθετη προσωπικότητα. 

Ο Στάλιν δημιούργησε και καθυπόταξε μια τεράστια αυτοκρατορία. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος εκμηδένισε τον εχθρό του με τη βοήθεια του ίδιου του εχθρού του. Μάλιστα ανάγκασε κι εμάς, που μας ονόμαζε ιμπεριαλιστές να πολεμήσουμε ενάντια στους ιμπεριαλιστές. 
Ο Στάλιν υπήρξε ο μέγιστος, απαράμιλλος δικτάτορας, ο οποίος παρέλαβε τη Ρωσία με ξύλινο αλέτρι και την άφησε μια πυρηνική υπερδύναμη. Όχι, ότι και να λένε γι' αυτόν, η ιστορία και οι λαοί τέτοιους ανθρώπους δεν τους ξεχνούν... 

Εγώ σηκώνομαι το πρωί και προσεύχομαι να είναι ο Στάλιν ζωντανός, υγιής. Μόνο ο Στάλιν θα σώσει τον κόσμο». 


Ουίνστον Τσώρτσιλ. 

Παρόμοιους ύμνους έλεγαν και οι Αμερικάνοι για τον ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης ως το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μετά ο εχθρός άλλαξε. Όμως ακόμα και μετά το θάνατό του, ο Στάλιν συκοφαντήθηκε όσο κανείς άλλος, συκοφαντείται ακόμα και σήμερα!

Αμέτρητα τα ψέματα κι οι αθλιότητες. Γιατί όμως; Διότι ο κίνδυνος για τους Καπιταλιστές είναι διαχρονικός. Ο Στάλιν δεν ήταν απλά ένας ηγέτης μιας μεγάλης δύναμης. Ήταν το λαμπρό παράδειγμα θάρρους, εντιμότητας, και ικανότητας. Αυτό το θάρρος το μετέδωσε στους απλούς στρατιώτες περισσότερο με τα έργα παρά με τα λόγια.

Επίσης εφάρμοσε το Μαρξισμό. Συνέχισε την πολιτική του Λένιν, πήρε μια φτωχή χώρα και παρέδωσε μια υπερδύναμη. Έδειξε πως ο Κομμουνισμός αντέχει σε δοκιμασίες. Αντιμετώπισε ένα στρατό εκατομμύριων άριστα εξοπλισμένο, που είχε γονατίσει πιο πριν όλους τους αντιπάλους του.

Οι Βρετανοί είχαν ήδη ηττηθεί σε Σκανδιναβία και Γαλλία. Άραγε τι θα γίνονταν, αν ο Ρόμελ, που είχε μόλις 116.000 στρατιώτες είχε έστω το 1/10 από τους 3.700.000 Γερμανούς που ξεκίνησαν την εισβολή στην ΕΣΣΔ; Θα υπήρχε ελπίδα για τους 200.000 Βρετανούς στο Ελ Αλαμέιν; Στο Ανατολικό Μέτωπο συνολικά σκοτώθηκαν πάνω από 6.000.000 ναζί. Αυτή η τιτανομαχία τα απαιτούσε όλα: Στρατό, εξοπλισμό, ηθικό, σχέδιο και ηγεσία που να εμπνέει. Που να μην κάνει λάθη και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις αμέσως.

Ο Στάλιν πράγματι έσωσε τον κόσμο. Αυτό είναι το μοναδικό του «έγκλημα». Γιατί οι πλούσιοι που έθρεψαν, που χρηματοδότησαν τους ναζί, ήθελαν την καταστροφή και τη «νέα τάξη» του Χίτλερ, ώστε να εκμεταλλεύονται τους «δούλους». Ο Στάλιν, πιο επίκαιρος από ποτέ, είναι πάντα εκείνος που κατέστρεψε τα σχέδια των ιμπεριαλιστών. Αυτό δεν πρόκειται να του το συγχωρέσουν…


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/08/blog-post_40.html

2 σχόλια:

  1. ... σωστά! Και θέλουμε να προσθέσουμε και κάποια ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

    1. Η Αμερικάνικη Εταιρεία η γνωστή IBM είχε πάρει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΑ από τον Χ.Α. (Χίτλερ Αδολφ όχι ... Χρυσή Αυγή) μετά την Νίκη Των Υπερανθρώπων της Νέας Τάξης Πραγμάτων (New Age) να καταγράψει τεχνικά όλα τα "είδη" των "ανθρώπων" της Drang nach Osten! Μάλιστα η IBM είχε στα κεντρικά γραφεία της μεγάλο πίνακα του Führer με ιδία αφιέρωση του (ερώτηση: άραγε πότε τον έβγαλαν τον πίνακα;;;)!

    2. Τα γερμανικά Υποβρύχια στον Ατλαντικό εν καιρώ πολέμου είχανε τροφοδοσία καυσίμων από πλοία με ... παναμαϊκή σημαία ... αμερικανικών συμφερόντων μέχρι μέσα του 42!!!

    3. Τα γερμανικά βομβαρδιστικά Stukas λόγω Ιδιαιτερότητας του κινητήρα τους αγοράζαν ένα επιπρόσθετοω υλικό ως μείγμα μέσα στο καύσιμο για τον κινητήρα του αεροπλάνου! Είχαν αγοραστεί μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι μέχρι σχεδόν τέλος του 41 από τους .... Αμερικανούς!

    Αυτά τα στοιχεία που είναι ένα μέρος μόνο τα Έχουν τόσο με κινηματογραφικό υλικό όσο και πρωτότυπα έγραφα η Αγγλική Κυβέρνηση (το κινηματογραφικό υλικό το έβγαλε η Αγγλική Αεροπορία RAF) και η ίδια η Γερμανική κυβέρνηση!

    Όσο Αναφορά τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ είτανε γνωστά και με φωτογραφικό υλικό εν καιρώ πολέμου!!!


    ΑΛΛΑ ΌΛΟΙ ΕΥΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ Drang nach Osten να στεφτεί με Επιτυχία!!!

    Ότι κανείς δεν ήξερε τίποτα Είναι ψέμα!!! Θύμιζε Το ... Σήμερα Μας!!!

    Θυμίζουμε την Συμφωνία του Μονάχου χωρίς την ΕΣΣΔ το ... 1938

    Θυμίζουμε την μάχη της Dünkirchen που οι Γερμανοί με ΑΠΕΥΘΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗ του Führer άφησαν να φύγουν σχεδόν 260.000 Άγγλοι!!!

    Θυμίζουμε ότι ο υπαρχηγός του Führer ο Rudolf Heß Καβάλησε το αεροπλάνο και πήγε .... Λονδίνο! Όλοι Τον Βγάλαν Τρελό! Είτανε ο τελευταίος φυλακισμένος των συμμάχων που πέθανε στης φυλακές του Spandau!


    Εσείς πως την βλέπεται την Ιστορία;;; Ποιοί Ξεκίνησαν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΣΣΔ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ!


    Το φέρνεται από εδώ το φέρναιται από κει για να αποκρύψεται και να παραπληροφορίσεται!
    Αθελα;; Ανίδεα;;


    Παραμύθια! Τίποτα δεν ισχύει από αυτά που γράφεται!


    1. Διότι Εάν ήθελε η ΕΣΣΔ θα μπορούσε να κάνει ΆΝΕΤΑ τα Δωδεκάνησα σαν το ... Βερολίνο!!!

    2. Στην Γιάλτα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ "ΜΟΙΡΑΣΙΑ" του Κόσμου! Αυτήν την Παραμύθα καραμέλα την "έφτιαξαν" οι Αποικιοκράτες! Διότι Τέτοια Είναι Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ!

    3. ΌΛΑ τα Ιταλικά Κατεχώμενα Εδάφη τα πείραν "ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΑ" οι Άγγλοι μετά τον Πόλεμο! Αυτός είτανε ο Διακανονισμός όλων των Νικήτριων Δυνάμεων πλήν ΕΣΣΔ!

    4. Η ΕΣΣΔ για τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ... ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ στην Φυσική Χώρα Υπαγωγής Των!!! Μάλιστα Αυτό δεν έγινε στα ... "Μουλοχτά" όπως ορισμένοι... διαρρέουν! Η Απαίτηση της ΕΣΣΔ είτανε ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ!!! Μάλιστα ακούγεται ότι "απείλησαν" να εισβάλουν στην Ελλάδα εάν τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ γίνουν κοινοπολιτεία Βρετανική! Μάλιστα σαν "Διπλοματική" Πίεση ΤΩΝ Λεγωμένων Τους έστελναν Αξιωματικούς Του Κόκκινου Στρατού ως ... Τουρίστες στην Ακρόπολη!!! Υπάρχουν και ανάλογες φωτογραφίες!!! Αυτές της φωτογραφίες μας της παρουσίασαν οι απόγονοι των δοσιλόγων μαζί με τους Αγγλοαμερικάνους ως δήθεν προσπάθεια του ΚΚΕ να βάλει από την κεκρόπορτα τους ... Κουμμουνιστάς τους Αθεους στην Ελλάδα!!! Προπαγάνδα και Ψέμα μέχρι Σήμερα!!!!


    Γιατί φοβόσασται την Αλήθεια;;; Υπάρχουν Στοιχεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή