Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Επίθεση αναρχικών στο σπίτι του Φλαμπουράρη –Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑΕπίθεση σε βάρος της φρουράς του σπιτιού του Αλέκου Φλαμπουράρη, στις 19 Μαΐου, που δεν είχε ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία, αποκάλυψε σήμερα η ίδια η ομάδα αναρχικών που ανέλαβε την ευθύνη.

Σε επιστολή που αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι αναρχικοί αναφέρουν ότι «ο κυρ Αλέκος υπηρετώντας την θέση του στην πολιτική ελίτ του τόπου κλείνει μπίζνες που του αποφέρουν εύκολα προσωπικά κέρδη και ακολούθως επικαλείται την ηθική ανωτερότητα της αριστεράς».
Αφήνουν μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες επιθέσεις.
« Όλοι τους έχουν ονόματα και διευθύνσεις και εκεί θα βρουν όλους εμάς που δεν έχουμε καμία διάθεση να μοιραστούμε τις γειτονίες μας μαζί τους. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε τους βήμα», αναφέρουν.
Η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η εξής:
Η νέα επίθεση στην οικία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της, με φρασεολογία που θυμίζει έντυπα της διαπλοκής, είναι αποκαλυπτική των σκοτεινών συμφερόντων που κρύβονται από πίσω της. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες μαφιόζικες πρακτικές.
http://www.aftodioikisi.gr/politiki/episthesi-anarxikon-sto-spiti-tou-flampourari-apantisi-siriza/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου