Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Πόσο ακριβά θα... πλερώσεις... ο Κασσελάκη την επί των εξωτερικών σύμβουλό σου - (υπάρχει Θεός και έχει μαύρο χιούμορ) - Ρένα Δούρου; Δίχως τα σφιχταγκαλιάσμά τους θα ζήταγε το κρέμασμα της Κυβέρνησης στο Σύνταγμα!

 Στέφανε, αν θες να δεις άσπρη μέρα, χάρισέ την εκεί που ανήκει: στους Τσιπραίους!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε εκεί τη Ρένα Δούρου, την οποία φώναξε κοντά του, την αγκάλιασε και της έδωσε συγχαρητήρια αναφορικά με τη απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα για την πυρκαγιά στο Μάτι.

Στέφανος Κασσελάκης: Η αγκαλιά στη Ρένα Δούρου μετά την απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα - "Συγχαρητήρια. Επιτέλους δικαιοσύνη"
 

Πιστεύετε πως υπάρχει προσπάθεια να πέσουν αλλού οι ευθύνες, γιατί υπάρχουν και καταγγελίες του δημάρχου Ραφήνας για πλαστογραφημένα έγγραφα όσον αφορά το αν τελικά υπήρξε εντολή εκκένωσης της περιοχής;

Όσοι φέρουν ευθύνη θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τη βγάλουν από πάνω τους και να τη ρίξουν κάπου αλλού. Εδώ όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από τη στιγμή που η πυρκαγιά εκτεινόταν στα όρια πέραν του ενός δήμου, η ευθύνη για την εκκένωση ανήκε στη Ρένα Δούρου, δηλαδή στην Περιφέρεια Αττικής. Η βασική υπεύθυνη για την εκκένωση ήταν η κ. Δούρου και θα προσπαθήσει να τα ρίξει όλα στην αντιπεριφερειάρχη, κ. Τσούπρα, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο για αυτήν.

(Σπύρος  Άδωνις - πανάθεμά με -Γεωργιάδης, στο  https://www.liberal.gr/politiki/ad-georgiadis-i-paraitisi-toska-egine-kathysterimena-kai-den-arkei).

Ή με άλλα λόγια: Οι τρεις ψαράδες (δύο Αιγύπτιοι και ένας Αλβανός) είχαν το... κληρονομικό χάρισμα;

   Οι τρεις ψαράδες που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια μιλούν για τη ζωή τους και τις δραματικές στιγμές στο Μάτι

 (Ένας Αλβανός και δύο Αιγύπτιοι ψαράδες έγιναν κυριολεκτικά «αλιείς ανθρώπων», σώζοντας εθελοντικά και με αυτοθυσία δεκάδες πυρόπληκτους στο Μάτι και τη Ραφήνα στην ολέθρια φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018. Φέτος, η πολιτεία τούς τίμησε με την ελληνική ιθαγένεια και πολύ σωστά: τέτοιους συνέλληνες θέλουμε, https://www.lifo.gr/now/greece/oi-treis-psarades-poy-elaban-tin-elliniki-ithageneia-miloyn-gia-ti-zoi-toys-kai-tis).   

 Εκδορεύς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου