Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Στέλεχος της Χ.Α: Ο Μιχαλολιάκος είναι αριβίστας, τυχοδιώκτης, αποδεδειγμένος ψεύτης, ένας ρουφιάνος των συντρόφων του, ένας οικονομικά αδηφάγος

Του Σ.Λ.

Ηταν από τα πρωτοπαλίκαρα του φυρερίσκου, προσωπικός του οδηγός και εκτιμώντας της υπηρεσίες που πρόσφερε στον ίδιο και στην ναζιστική οργάνωση, ο Μιχαλολιάκος τον είχε "παρασημοφορήσει" σαν «Ταγματάρχη Εφόδου».
Ο λόγος για το υπόδικο στέλεχος της Χρυσής Αυγής Σωτήρη Δεβελέκο.

Αυτός ο ναζί. λοιπόν, που ήταν έτοιμος να  δεχθεί «μέχρι και σφαίρα στο στήθος σε περίπτωση που κάποιος πήγαινε να βλάψει τον "αρχηγό" μας», τώρα μετά την απολογία στο δικαστήριο του Ν. Μιχαλολιάκου, είναι πυρ και μανία για τον πρώην "ηγέτη" του.
Κι αυτό γιατί γιατί κατά την απολογία του φυρερίσκου υπήρξε ο κάτωθι διάλογος:

Πρ: Ο Δεβελέκος τι ήτανε;
Μιχ: Υπάλληλος στο γραφείο.
Πρ: Άτομο εμπιστοσύνης;
Μιχ: Απεδείχθη πως δεν είναι.

Μετά απ' αυτό ο Δεβελέκος ανέβηκε στα κάγκελα. Αφού αρχικά "υπερηφανεύεται" γιατί "στην χρυσή αυγή 16 χρόνια συναπτά πέρασα ως επικεφαλής από αρκετά πόστα τα οποία ήταν πρότυπο όσο βρισκόταν υπό την διοίκησή μου", στην συνέχεια στο κείμενο του που δημοσίευσε στο διαδίκτυο, ξεσπάει σε ένα υβρεολόγιο στον πρώην αρχηγό του, άνευ προηγουμένου.
Αφού τον χαρακτηρίζει, αριβίστατυχοδιώκτη και οπορτουνιστή που ο μοναδικός στόχος του ήταν να "βλέπει τους ήδη παχυλούς αριθμούς των ATM να παχαίνουν ακόμα περισσότερο", δίνει και την χαριστική βολή στον Ν. Μιχαλολιάκο:   
"Θέλω να δηλώσω πως είναι ένας αποδεδειγμένος ψεύτης, ένας αρνητής των ιδεών του, ένας ρουφιάνος των συντρόφων του, ένας οικονομικά αδηφάγος, ένας προσκυνητής του συστήματος".

Ομορφος χρυσαυγίτικος κόσμος ...  


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/11/blog-post_33.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου