Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΤΑ ΣΗΜΙΤΟΠΑΙΔΑ ΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!



Του Βασίλη Πολυχρόνη        

Πολλά άρθρα στον σημερινό τύπο για τον επερχόμενο ανασχηματισμό (που φυσικά δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση της..."αριστεράς",η οποία έχει μπει για τα καλά στο μονοπάτι της αποδρομής και δεν έχει γυρισμό),τα οποία αναφέρονται μάλιστα σε επικείμενες "μεταγραφές" από το "σύστημα Σημίτη". Γίνεται πραγματική παρέλαση ονομάτων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...είχαν βάλει το λιθαράκι τους στο να φτάσει η Ελλάδα στη χρεοκοπία. Τώρα,πάντα σύμφωνα με τον τύπο,ο Αλέξης και...ηγέτης 100ετίας τους καλεί...για να βγάλουν τη χώρα στο δρόμο...της κανονικότητας και...της ανάπτυξης!

Το γεγονός πως ο Αλέξης και...ηγέτης 100ετίας ανακαλεί στην πολιτική ζωή του τόπου στελέχη που συντέλεσαν στο να περάσει η Ελλάδα το δράμα των μνημονίων,δίνοντας τους έτσι συγχωροχάρτι για ότι έκαναν μέχρι τώρα,είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Η άλλη όψη - κι εδώ είναι το...ενδιαφέρον για τα οικόσιτα του "αριστερού" συναπαντήματος - του νομίσματος είναι ότι ο...ηγέτης έχει σε τέτοια υπόληψη τα στελέχη του που...δεν τους εμπιστεύεται υπουργική καρέκλα και βάζει στην κυβέρνηση σημιτόπαιδα!

Κοινώς,όπως έλεγε κι ο οικογενειακώς εκ του κομματικού Πρυτανείου σιτιζόμενος ζαμπονοτυροπιτάς, όλα τα στελέχη του συναπαντήματος κάνουν μόνο...για αφισοκολλητές, ενώ οι υπουργικές θέσεις είναι καπαρωμένες από τις..."μεταγραφές"!

Τόσο πολύ σας υπολήπτεται ο...ηγέτης!

#Στις_εκλογές_θα_κουβαλάτε_την_κόλλα_για_να_κολλήσετε_τις_αφίσες_της_Μαριλίζας_του_Τζουμάκα_του_Ραγκούση_και_του_Μίχαλου

https://anemosantistasis.blogspot.com/2018/08/blog-post_56.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου