Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060. ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΗΧΑ



Η εκποίηση του φυσικού και δημοσίου πλούτου είναι μια αναντίρρητη μνημονιακή πραγματικότητα στην οποία συνέβαλλαν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής.

Η εργασιακές, φορολογικές και κοινωνικές « μεταρρυθμίσεις» που οδήγησαν το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας σε μια πρωτόγνωρη εξαθλίωση, άλλη μια αναντίρρητη μνημονιακή πραγματικότητα, έργο όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Η εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας μέσω των πλειστηριασμών, αναντίρρητη μνημονιακή πραγματικότητα έργο κυρίως της σημερινής κυβέρνησης.

Η μετανάστευση 500 και πλέον χιλιάδων Ελλήνων στο εξωτερικό επίσης αναντίρρητη μνημονιακή πραγματικότητα.

Η αύξηση του δημοσίου χρέους, η μείωση του ΑΕΠ, η αύξηση των δεικτών θνησιμότητας ( συμπεριλαμβανομένης της βρεφικής), νοσηρότητας, αναντίρρητες μνημονιακές πραγματικότητες. 

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα θα παραμείνουν στη ζωή μας και μετά την περιβόητη έξοδο και δυστυχώς θα συνοδεύονται και από κάτι επί πλέον. Την συνέχιση της εποπτείας σύμφωνα με το άρθρο 14 του κανονισμού 472/2013 του Ευρωπαϊκού κοινοβούλιου και του Συμβουλίου.

Ανάμεσα στα άλλα ενδιαφέροντα αυτού του άρθρου αναφέρεται και το παρακάτω:
«3. Η Επιτροπή πραγματοποιεί, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ, τακτικές αποστολές επιθεώρησης στο κράτος μέλος υπό εποπτεία μετά το πρόγραμμα, προκειμένου να εκτιμήσει την οικονομική, δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική του κατάσταση. Κοινοποιεί ανά εξάμηνο την εκτίμησή της στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην ΟΔΕ, καθώς και στο κοινοβούλιο του οικείου κράτους μέλους, και εκτιμά ειδικότερα αν χρειάζονται διορθωτικά μέτρα.»

Και όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοούν με το « διορθωτικά μέτρα»

Καλά πανηγύρια!



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/08/2060.html#ixzz5OgjFORP3


1 σχόλιο:

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!!!

    .... και ΌΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ" ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΜΙΟΝΙΩΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ "ΑΛΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΑΖΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙ .... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΈΛΕΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΗΜΑ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ [ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ] ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ;;;

    ΌΧΙ!!! ΜΝΗΜΟΝΙΑ/MEMORANDUM for ever 99 Years!!! Pleace NO 2060!!! 2010 and 99 Years=3009 A.D.!!!

    Τί ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;

    ..... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΘΑΙ!!!

    .... γιατί ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ;;;


    ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΑΣ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ... ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.... ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...( ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΞΥΛΟΥΡΗΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή