Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Βαρύτατες κατηγορίες της Ζ. Κωνσταντοπούλου σε βάρος της Δ. Κουτσούμπα, Π. Σωτήρη και των δημοσιογράφων του Unfollow Λ. Χαραλαμπόπουλου και Α. Ζενέκου (Ηχητικό)

Μένεις στην ουσία άφωνος με τα όσα κατήγγειλε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη (την παραθέτουμε σε ηχητικό) σε βάρος των δημοσιογράφων Λ. Χαραλαμπόπουλου και Α. Ζενάκου καθώς και για το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα και το  μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΛΑΕ Παναγιώτη Σωτήρη. 

Δεν θα μπούμε στην ουσία των λεγομένων της προέδρου του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» στην συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Μαρία Κωνσταντοπούλου και στην ραδιοφωνική της εκπομπή στην ertopen.
Κι αυτό γιατί δεν γνωρίζουμε τα πραγματικά περιστατικά και οι σχετικές αναφορές που υπάρχουν είναι αλληλοσυγκρουόμενες. «Συκοφαντίες» με τις οποίες «είναι κανονικά για να διπλώνεται κανείς στα δύο από τα γέλια» χαρακτηρίζει η ιστοσελίδα του Unfollow τις τοποθετήσεις της πρώην προέδρου της βουλής και τις αποδίδει στο ότι «έχουμε γνώση της επαγγελματικής της ανεπάρκειας και φοβόταν ότι θα τη δημοσιοποιήσουμε». Για «πολιτική κατρακύλα της Πλεύσης Ελευθερίας και της ίδιας της Ζ. Κωνσταντοπούλου προσωπικά» κάνει λόγο ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ σε ανάρτησή του στο f/b ο Π. Σωτήρης υπογραμμίζει ότι «σε όλη μου τη ζωή δεν έχω δεχτεί ποτέ τέτοιας κλίμακας και χυδαιότητας συκοφαντική επίθεση από ό,τι η σημερινή της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου». 

Εδώ και μήνες η "Πλεύση Ελευθερίας" δέχεται μια συντονισμένη επίθεση από γνωστό εκδοτικό και πολιτικό κέντρο, ανέφερε η Ζ.Κ καταγγέλλοντας ότι αυτή συντονίζεται και υλοποιείται από τρία πρόσωπα. Τον εκδότη του περιοδικού Unfollow Λευτέρη Χαραλαμποπουλο, την περιφερειακή σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα και τον σύζυγο της Παναγιώτη Σωτήρη. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Ζ. Κωνσταντοπούλου στους δυο δημοσιογράφους του Unfollow οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια υπήρξαν από τα ιδρυτικά μέλη της «Πλεύσης Ελευθερίας» «με ευθύνη και αρμοδιότητα στον τομέα της επικοινωνίας».
Αυτά τα πρόσωπα επιχείρησαν να διεισδύσουν και να αποκτήσουν επιρροή στο πολιτικό μόρφωμα της Ζ.Κ –ο Χαραλαμπόπουλος υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, τόνισε η ίδια. Στην συνέχεια όμως «ξεπούλησαν την δημοσιογραφική τους ανεξαρτησία», επιλέγοντας να μπουν στην εργοδοσία ενός μεγάλου μιντιακού ομίλου.  Στα «Παραπολιτικά».

Την καταγγελία της Ζ.Κ γι’ αυτή την επιλογή των δυο αυτών δημοσιογράφων, ακολούθησε εκ μέρους των καταγγελλομένων μια «ανηλεής και πάρα πολύ καλά οργανωμένη επίθεση» στην οποία χρησιμοποιήθηκαν πρώην συνεργάτες της Ζ.Κ οι οποίοι «εξαγοράστηκαν», ενώ προσπάθεια εξαγοράς έγινε και σε άλλον στενό συνεργάτη της Ζ. Κωνσταντοπουλου! 
Σ’ όλη αυτή την προσπάθεια να «εξαγοραστούν» στελέχη της «Πλεύσης Ελευθερίας» ενεργό μέρος –σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Ζ.Κ- πήρε και η Δέσποινα Κουτσούμπα, η οποία είναι ατύπως συνεργάτης του περιοδικού  Unfollow «μοιράζοντας χρήματα που δεν ήταν δικά της»!

«Η Δ. Κουτσούμπα αποκαλύπτετε ότι ενώ είναι υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού στην πραγματικότητα διακινεί χρήματα μιντιακών ομίλων για να επιτυγχάνει επιρροή και να εξαγοράζει ανθρώπους» τόνισε χαρακτηριστικά η πρώην πρόεδρος της βουλής. http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/01/unfollow.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου