Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και επικίνδυνη η κυβέρνηση


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, για την οποία λέει ότι καθημερινά αποδεικνύεται επικίνδυνη, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελληνική οικονομία.


 «Οι προβλέψεις της Κομισιόν για ύφεση 4,2 % κατά το τρέχον έτος στην οικονομία της χώρας μας για έκτη συνεχή χρονιά και με δείκτη ανεργίας που την κατατάσσει πρωταθλήτρια εντός της Ευρώπης μόνο αισιοδοξία δεν μπορούν να γεννούν» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει, το συμπέρασμα είναι ένα και αδιαμφισβήτητο: η παραγωγική ανασυγκρότηση που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα  για την αναστροφή της καθοδικής πορείας δεν μπορεί να γίνει στο πλαίσιο των μνημονίων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ανίκανη και επικίνδυνη, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν έχει άλλο σχέδιο «πέραν του καταστροφικού μνημονίου».

Καταλήγοντας, τονίζει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας έγκαιρα καταγγείλει τις μνημονιακές πολιτικές που ισοπεδώνουν τη χώρα μας και τις επιπτώσεις του γερμανοκεντρικού σχεδίου για την Ευρώπη που την αποδομούν ολοταχώς, αποτελεί τη βασική αξιόπιστη πολιτική δύναμη που έχει προχωρήσει σε μια ουσιαστική εναλλακτική επεξεργασία, γεγονός που του αναγνωρίζεται καθημερινά».


http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=276294


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου