Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο λαός μας είναι τρομοκρατημένος και φοβισμένος από αυτά


που διαδραματίζονται , και οι υπεύθυνοι ηθικοί αυτουργοί είναι οι …γνωστοί…άγνωστοι προδότες και δοσίλογοι του 40χρονου σάπιου κατεστημένου .

Τρόμος παντού…φάρμακα δεν υπάρχουν , έρχονται τα ‘’φουσκωμένα’’ εκκαθαριστικά του Τρόμου και της συμφοράς για να αρπάξουν από τα νοικοκυριά τα πάντα μέχρι και το τελευταίο…σεντς !
Φόβος παντού…εκφοβισμοί από…έξωθεν για ‘’ειδική’’ προτίμηση/ψήφο στα εγκληματικά και φιλοναζιστικά κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
Ανασφάλεια σε όλα …
Αυτοκτονίες λόγω …χρεών και οικονομικών προβλημάτων…
Η ασυδοσία των τραπεζών σε όλο τους το μεγαλείο…
Τρομοκρατία από το υπουργείο οικονομικών και τις εφορίες στους μικρό-οφειλέτες για κατασχέσεις και εκδικήσεις
Διέλυσαν οι διάφοροι εγκληματίες τύπου…Λοβέρδου το σύστημα υγείας .
Ο ΛΑΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΣΦΥΡΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ,ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΛΟΒΕΡΔΩΝ , ΣΑΜΑΡΑΔΩΝ , ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου