Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

[Γειά σου Κασελάκη με τον ... Εξωτερικό σου Τομέα και την Τομεάρχη σου! Την επόμενη φορά να μη μιλήσεις με τους Ισραηλινούς αλλά με τον.... κοινωφελή τομέα της Χεζμπολάχ! Γιατί... είναι η Κύπρος που οι εμπόροι τη μισούνε]! Απειλές κατά της Κύπρου από τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα

  

 

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, Χασάν Νασράλα σε τηλεοπτικό διάγγελμά του

Για πρώτη φορά από την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου εκτόξευσε απειλές εναντίον της Κύπρου, υπογραμμίζοντας ότι η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να τη θεωρήσει εμπλεκόμενη στον πόλεμο εάν εξακολουθήσει να επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια και τις βάσεις της για στρατιωτικούς σκοπούς.


Ο Χασάν Νασράλα προειδοποίησε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του ότι σε περίπτωση που οι εχθροπραξίες με τον ισραηλινό στρατό κλιμακώνονταν σε έναν ευρύτερο πόλεμο, τότε οι μαχητές του κινήματος θα αγωνίζονταν «χωρίς κανόνες» και «χωρίς περιορισμούς».

Διεμήνυσε ότι πουθενά στο Ισραήλ δεν θα υπήρχε ασφάλεια από τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ, κάνοντας λόγο ακόμη και για ενδεχόμενους στόχους στη Μεσόγειο Θάλασσα.

https://www.cnn.gr/kosmos/story/425220/apeiles-kata-tis-kyprou-apo-ton-igeti-tis-xezmpolax-xasan-nasrala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου