Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

(Ο "άνθρωπος" δεν είναι πράκτορας! Απλά, πρακτορεύει τα ρωσικά συμφέροντα)! Ο Π. Λαφαζάνης με τον πρέσβη Ρωσίας Α.Μασλόβ-“Η Ρωσία έχει δίκιο”

 


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Κώστας Παπουλής προσκαλεσμένοι από τον πρέσβη της Ρωσίας στην Αθήνα, Αντρέϊ Μασλόβ, παρευρέθησαν το απόγευμα της Πέμπτης (9/6/22) στη Ρώσικη πρεσβεία, όπου ο πρέσβης παρέθεσε δεξίωση για την επέτειο της Ρώσικης Ομοσπονδίας.

Ο Παν. Λαφαζάνης και ο Κ. Παπουλής είχαν με την ευκαιρία εγκάρδια συνομιλία με τον πρέσβη της Ρωσίας και αντάλλαξαν ευχές, ενώ ο Παν. Λαφαζάνης υπογράμμισε ευθέως στον ρώσο πρέσβη ότι η Ρωσία έχει δίκιο στο ουκρανικό ζήτημα και του ευχήθηκε θετικές εξελίξεις για την Ρωσία και την ειρήνη στον πόλεμο στην Ουκρανία, ένα πόλεμο που στην πραγματικότητα προκάλεσαν δια αντιπροσώπου οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι πλέον φανατικοί σύμμαχοί τους  για να εξυπηρετήσουν τις κοσμοκρατορικές φαντασιώσεις τους.

Ο Παν. Λαφαζάνης, μιλώντας επίσης σε δημοσιογράφους, τόνισε για άλλη μια φορά ότι “όσο ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ συνεχίζουν και κλιμακώνουν δυστυχώς τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρ’ότι χάνουν διαρκώς στο πεδίο και πλήττουν βάναυσα τους ευρωπαϊκούς λαούς και ιδιαίτερα τον ελληνικό λαό και την χώρα μας, με ακρίβεια, φτώχεια και εξαθλίωση, τόσο το ρεύμα υπέρ της Ρωσίας διογκώνεται μέσα στην ελληνική κοινωνία, ενώ τα κατεστημένα ελληνικά κόμματα δεν εκφράζουν με την πολιτική τους τον ελληνικό λαό”

“Έχουμε εισέλθει σε μια νέα εποχή”, συνέχισε ο Παναγ. Λαφαζάνης, “την οποία χαρακτηρίζει η ήττα και η παρακμή των ΗΠΑ, της ΕΕ και της Δύσης και η ανάδυση ενός νέου πολυπολικού κόσμου”.

“Αποτελεί μέγα εθνικό έγκλημα, για να μην πω θανάσιμη πισώπλατη μαχαιριά και προδοσία για την Ελλάδα, τα εθνικά μας συμφέροντα και το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού που εξαθλιώνεται η στρατηγική της αντιρώσικης ψύχωσης που ακολουθούν κυβέρνηση και ελληνικό πολιτικό κατεστημένο

“Η Ελλάδα αν δεν αλλάξει στρατηγική”, κατέληξε ο Παν. Λαφαζάνης, “κινδυνεύει με απέραντη φτώχεια και εθνικό ακρωτηριασμό, αφού για όσους γνωρίζουν και παρακολουθούν αντικειμενικά τα πράγματα, έχουν πλήρη συνείδηση ότι τόσο το Αιγαίο και τα νησιά μας όσο και η ελεύθερη Κύπρος, στηρίζονταν μέχρι σήμερα σε σημαντικό βαθμό στη Ρωσική αφανή αλλά πολύ ουσιαστική στήριξη και όχι στη Δύση. Η Ελλάδα αυτήν την ώρα εκτελεί τον εαυτό της”.

ΣημείωσηΝα υπογραμμισθεί ότι η Ρωσική πρεσβεία στην δεξίωσή της δεν κάλεσε κανένα από την κυβέρνηση και την ΝΔ ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά και κανένα από τα άλλα κόμματα της Βουλής και τους βουλευτές τους.

Ο λόγος είναι προφανώς η εχθρική πολεμική στάση της Ελλάδας απέναντι στη Ρωσία. Μην ξεχνάμε ότι και με ελληνικά όπλα σκοτώνονται στην Ουκρανία, όπως μια άλλη φορά, Ρώσοι στρατιώτες!!!

Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα κατάντησε να μην έχει στην ουσία ούτε διπλωματικές σχέσεις με την Ρωσία!!!

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι!

https://iskra.gr/o-p-lafazanis-me-ton-presvi-rosias-a-maslov-i-rosia-echei-dikio/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου