Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

(Να χρυσαυγίτες... μάλαμα! Βέβαια, όσους σιδέρωναν δεν ήσαν έλληνες, παλιόγεροι και παλιόγριες ήσαν! Και οι του ΠΑΜΕ... παλιοκουμμούνια)! Μύκονος: Γεωργιανός κακοποιός και μέλος της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στους προσαχθέντες για τα κυκλώματα μπράβων

 


Ο ένας από τους δυο προσαχθέντες το 2013, ως μέλος του κόμματος της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε σε ένοπλη επίθεση εις βάρος μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα Αττικής

Έναν Γεωργιανό, αρχηγικό μέλος της διαβόητης συμμορίας των αλλοδαπών ληστών που μπούκαραν στα σπίτια και «σιδέρωναν» τα θύματά τους και ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έπεσαν πάνω στα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, που «σαρώνουν» τα τελευταία δύο 24ωρα τη Μύκονο και προσήγαγαν, για να διαπιστώσουν το ποινικό τους παρελθόν.

Οι άνδρες της Αστυνομίας Μυκόνου, με τη συνδρομή του τμήματος «Εκβιαστών» της Ασφάλειας Αττικής και της Ο.Π.ΚΕ, πραγματοποιούν επιχειρήσεις – «σκούπα» για την «κάθαρση» του νησιού των Ανέμων από τα κυκλώματα της νύχτας, τα οποία γεμίζουν το νησί με μπράβους κάθε καλοκαίρι, προκειμένου να βοηθήσουν στα σχέδια της μαφίας να ελέγξουν τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.

Αυτή τη φορά, οι έλεγχοι των Αρχών έπεσαν πάνω σε… παλιούς γνώριμους.

Ο Γεωργιανός ληστής και το μέλος της Χρυσής Αυγής

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκε σκληρός Γεωργιανός από τη συμμορία που «σιδέρωνε» τα θύματά της.

Πιο αναλυτικά, στις 20:30 εντός του εστιατορίου γνωστού ξενοδοχείου της Μυκόνου που εδρεύει στο Καλό Λιβάδι, έπεσε σε έλεγχο ο 51χρονος Γεωργιανός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε κατά την προσαγωγή του, είναι σεσημασμένος, καθώς, το 2013 συνελήφθη από το Τ.Α. Ομόνοιας για παράβαση του άρθρου 380 ΠΚ «Ληστεία» και για παράβαση του Ν. 2168/1993 «Περί Όπλων», το 2015 συνελήφθη από την ΥΔΕΖΙ/Τμ. 2ο ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε «Ληστείες και Κλοπές κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του Ν.2168-93 «Περί Όπλων», το 2019 συνελήφθη από το Τ.Α. Αγ. Παντελεήμονα για παράβαση του Ν.2168/1993 «Περί Όπλων», και, το 2021 συνελήφθη από το Τ.Α. Πατησίων για παράβαση των άρθρων 45, 372 Π.Κ. «Κλοπή κατά συναυτουργία» και του άρθρου 167 Π.Κ. «Βία κατά υπάλληλων και δικαστικών προσώπων».

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά στο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ο 38χρονος είναι σεσημασμένος, καθώς το 2013 ως μέλος του κόμματος της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε σε ένοπλη επίθεση εις βάρος μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα Αττικής και το 2017 αποφυλακίστηκε με τον όρο της εμφάνισης του στο Τ.Α. Περάματος. Επίσης, το 2019 δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι, στη συμβολή της οδού Ηρακλείτου με την οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι Αθηνών Αττικής.

Οι επιχειρήσεις-«σκούπα» υπό τις εντολές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και την εποπτεία του προϊστάμενου της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αστυνομικού υποδιευθυντή Αθανάσιου Παπάζογλου, θα συνεχιστούν, με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών του νησιού.

https://www.to10.gr/ten-files/epikerotita/2055581/mykonos-georgianos-kakopios-ke-melos-tis-chrysis-avgis-anamesa-stous-prosachthentes-gia-ta-kyklomata-bravon/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου