Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημερωθείτε: Η ναζιστοσυμμορία του Λαγού οργανώνει το «κανένα παιδί με μάσκα»



Ο Γιάννης Λαγός είναι ναζί. Έφυγε από τη Χρυσή Αυγή κι έχει φτιάξει τη δική του ναζιστοσυμμορία η οποία έχει και ιστοσελίδα. Σε αυτή δημοσιοποιούνται και οι ναζιστοδραστηριότητες της ΕΛΑΣΥΝ (έτσι λέγεται η ναζιστοσυμμορία του Λαγού). 
Σήμερα ο ναζιστολαγοί διαφημίζουν ότι έκαναν «μεγάλη ενημερωτική δράση σε δεκάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα». Η «δράση» έγινε «τα ξημερώματα (Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου)». Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω επιδιώκουν να εμφανιστούν μπροστάρηδες των «αρνητών» της μάσκας. Μάλιστα, όπως γράφουν θέλουν να σταθούν «δίπλα στους γονείς που θα αντισταθούν στην τυραννία της μάσκας στα παιδιά τους». Επιπλέον, προτείνουν και «εξώδικο» από το «νομικό τμήμα» της ΕΛΑΣΥΝ «που θα ζητήσει νομική στήριξη για το συγκεκριμένο θέμα».


Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από τους ναζί. Δεν θα μπορούσαν παρά να είναι με τον σκοταδισμό, ακόμα κι αν αυτός θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων.

Παρ’ όλα αυτά οι γονείς που (καλοπροαίρετα, όχι κατευθυνόμενα όπως κάτι εκλεκτοί της Χρυσής Αυγής) προβληματίζονται για τη χρήση της μάσκας στα σχολεία χρειάζεται να ενημερωθούν ποιοι είναι αυτοί που «αγωνιούν» για την υγεία και την «ελευθερία» των παιδιών τους. Να ενημερωθούν ποιοι οργανώνουν τέτοιου είδους «δραστηριότητες». 

Οι ναζί του Λαγού είναι τόσο άθλιοι που στην αφίσα χρησιμοποιούν και το «I can’t breathe» («Δεν μπορώ να αναπνεύσω») του δολοφονημένου από την αστυνομία στις ΗΠΑ, Τζορτζ Φλόιντ. 


https://www.imerodromos.gr

http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/09/blog-post_786.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου