Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

(Xωρίς σχόλια)! Από το Μαρούσι στην Περιφέρεια μέσω Πλατείας Κοτζιά

Από το Μαρούσι στην Περιφέρεια μέσω Πλατείας Κοτζιά
«Alea Jacta Est» (Suetonius, Vita Divi Iuli, 121 CE, 33). Ο κύβος ερρίφθη και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μετά από μία βραχείας διάρκειας οραματική βόλτα από την Πλατεία Κοτζιά φαίνεται πως έχει πεισθεί να εγκαταλείψει το σχέδιο άλωσης του Δήμου Αθηναίων. 


Λένε πως «έδωσε τα χέρια» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άνοιξε πανιά για την Περιφέρεια όπου θα είναι και με τη βούλα ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας. Οι ίδιες «κακές γλώσσες» αναφέρουν πως ο κ. Πατούλης αντελήφθη πως δεν θα είχε καμία τύχη από τη στιγμή που ο Κυριάκος κατέληξε πώς υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Αθηναίων θα είναι ο … ανιψιός του, υιός της Ντόρας, ο νεαρός Μπακογιάννης Κωνσταντίνος. 

Σόι πάει το Βασίλειο αφού και η μητέρα του ακολούθησε την ίδια τακτική. Αυτή η Πλατεία Κοτζιά κάτι έχει ρε παιδί μου. Είναι καλό εφαλτήριο ενδεχομένως και τραμπολίνο. Όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα ιδιαίτερα όταν έχεις «εργαλεία» -βλέπε Σκάι (κάνει ότι μπορεί μέχρις παρεξηγήσεως αλλά ο Αλαφούζος και Σία ξέρουν και μπορούν).

Έτσι ο κ. Πατούλης ποιών την ανάγκην φιλοτιμίαν άρχισε τη μετωπική σύγκρουση με την Ρένα Δούρου εκμεταλλευόμενος την χρονική συγκυρία και την τραγωδία στο Μάτι. Με «σύμμαχο» ή μάλλον «καθοδηγητή», ραδιοφωνικό αστέρα και τηλεοπτικό υποβολέα. Έτσι διότι η Δεξιά οφείλει να γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά της. «Μακεδονομάχος» ο κ. Πατούλης, soft ο κ. Μπακογιάννης, επίμονα κατακτητικός χαρακτήρας η Ντόρα, λάστιχο ο Κυριάκος, πυρ και μανία ο Άδωνις (του Αδώνιδος), χαιρέκακα υπομονετικός ο Βορίδης, με μόνιμο χαμόγελο αγωνίας ο Χατζιδάκης (ο Κώστας) , σε στάση επιφυλακής η Ραφήνα, εκεί κάτω στην Πειραιώς ζουν σε μία «πολύ ωραία ατμόσφαιρα» που θα έλεγε και ο μακαρίτης. 

Zougla newsroom


http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/apo-to-marousi-stin-periferia-meso-platias-kotzia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου