Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Το ΚΚΕ καταδικάζει την απόπειρα δολοφονίας του Ν. Μαδούρο

Το ΚΚΕ καταδικάζει την απόπειρα δολοφονίας του Ν. Μαδούρο

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, «καταδικάζει την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου της Βενεζουέλας Μαδούρο και καταγγέλλει κάθε ξένη επέμβαση στα εσωτερικά της Βενεζουέλας».


Πρόκειται -υπογραμμίζει- για ενέργεια που εντάσσεται στην εντεινόμενη επιθετικότητα αντιδραστικών δυνάμεων της ντόπιας ολιγαρχίας, που απολαμβάνουν την προκλητική υποστήριξη των ΗΠΑ, της ΕΕ και άλλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων».

Και η ανακοίνωση του ΚΚΕ καταλήγει: «Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στην εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα της Βενεζουέλας. Ο λαός της Βενεζουέλας έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει το δρόμο εξέλιξης της κοινωνίας του. Στηρίζουμε την πάλη του ΚΚ Βενεζουέλας ενάντια στις τραγικές συνέπειες της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, ενάντια στα μονοπώλια και την εξουσία τους, για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το σοσιαλισμό».


http://www.zougla.gr/politiki/article/to-ke-katadikazi-tin-apopira-dolofonias-tou-n-madouro


1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ 1ον.

    ... στου κουφού την πόρτα... πάρτην την πόρτα και φύγε!

    ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΌΤΙ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ!

    Τα λόγια πλέον είναι περιττά!

    Και τώρα φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι:

    α) Το "Οικονομικό Χρέος" Του Ελληνικού Λαού/Χώρας με ΨΕΜΑ (ΝΑΙ ΨΕΜΑ) Του Το φόρτωσαν με ΑΛΓΟΡΙΘΜΗΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (βλέπε την Επιχειρηματολογία Δαύτων!) σε ένα stick κάποιου Laptop!

    β) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" πέρα Της Εσχάτης Εθνικής Προδοσίας βλέπουμε ότι οι Επιχειρηματολογίες Δαύτων Στερούνται Επιστημονικής και Εθνικοπολιτικής Λογικής!

    Η Επιχειρηματολογία Δαύτων Είναι Ξένη με Την Ελληνική Τροπή Της Σκέψης (Γιαυτό όλοι βρίζουν τον Ελληνικό Λαό Ντόπιοι και Ξένοι για να αλλάξει... Νοοτροπία!!!)! Μάλιστα Εμείς διακρίνουμε ότι η Αυτή "Λογική" Δαύτων είναι Λογική/Επιχειρηματολογία Των Σαϊντολόγων (Scientology)! Αυτή η "Εκκλησία" Των Σαϊντολόγων στην ΟΔΓ είναι Απαγορεύμενη ως επικίνδυνη που κάνει πλύση εγκεφάλου βαθιά Αντιδημοκρατική και Ναζιστικές Αντιλήψεις! Αυτά για να τα λένε στην ΟΔΓ κάτι ξέρουν παραπάνω από τους Λακεδοραγιάδες της Αποικίας Μας!

    Η Συναρτησιακή Σχέση του α) και β) Δείχνει το ... 1922 και 1974!


    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΚ "ΒΑΘΕΩΝ" ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Άλλη Λύση ΔΕΝ Υπάρχει! ΝΕΟ 1922/1974 ή ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;-!!!




    ΘΕΜΑ 2ον.

    «Τίς ημύνθη περί πάτρης; Και τι πταίει η γλαύξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια
    τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.
    Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ’ εξεθέωναν οι προεστοί κ’ οι «γυφτοχαρατζήδες», τώρα σε «αθεώνουν» οι βουλευταί κ’ οι δήμαρχοι.
    Αυτοί που είχαν το λύειν και το δεσμείν εις τα δύο κόμματα, τους έταζαν «φούρνους με καρβέλια»,
    δώσαντες αυτοίς ουχί πλείονας των είκοσι δραχμών μετρητά, απέναντι, καθώς τους είπαν, και παρακινήσαντες αυτούς να εξοδεύσουν κι απ’ τη σακκούλα τους όσα θέλουν άφοβα, διότι θα πληρωθούν μέχρι λεπτού, σύμφωνα με τον λογαριασμόν, όν ήθελαν παρουσιάσουν.
    Τό τέρας το καλούμενον επιφανής τρέφει την φυγοπονίαν, την θεσιθηρίαν, τον τραμπουκισμόν, τον κουτσαβακισμόν, την εις τους νόμους απείθειαν. Πλάττει αυλήν εξ αχρήστων ανθρώπων, στοιχείων φθοροποιών, τα οποία τον περιστοιχίζουσι, παρασίτων τα οποία αποζώσιν εξ αυτού…
    Μεταξύ δύο αντιπάλων μετερχομένων την αυτήν διαφθοράν, θα επιτύχει εκείνος όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κ’ επιδεξιώτερον τον κόθορνον.
    Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος, και η πρόληψις της χρεωκοπίας».

    Πηγή: Από την εφημερίδα Ακρόπολη το 1896!!!



    1. ΥΓ. Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΕΛΛΑΝΤΑ!!!

    2. ΥΓ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ/ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" -ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΑΙ- ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ!!! Αυτό Το "Πρόγραμμα/Software" μπήκε σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ... 1992-1993!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ... ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή