Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Εμέσματα Πορτοσάλτε



Την εξέλιξη –μετά την τεράστια κατακραυγή που υπήρξε- σχετικά με την ομηρία – φυλάκιση του 6χρονου γιου των Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη την γνωρίζεται. Η επιμέλεια για το παιδάκι δόθηκε στην γιαγιά του, ενώ  Μαζιώτης, Ρούπα και Αθανασοπούλου (η 25χρονη κοπέλα που συνελήφθηκε μαζί με την Πολλά) σταμάτησαν την απεργία πείνας μόλις η γιαγιά πήρε στην αγκαλιά της το ανήλικο παιδί.


Αυτό που πιθανόν δεν πρέπει να περάσει ασχολίαστο είναι ότι ανάμεσα στις γνωστές φωνές που υπερασπίστηκαν την αδιανόητη κυβερνητική ενέργεια, με θύμα ένα μικρό παιδάκι, ήταν και ο υπάλληλος του Αλαφούζου, Αρης Πορτοσάλτε. 

Είναι ο γραφιάς και μαρκουτσοφόρος που εδώ και χρόνια  υπηρετεί δουλικά τα συμφέροντα της ντόπιας αστικής τάξης φτάνοντας στο σημείο να προβοκάρει, συκοφαντεί και να χυδαιολογεί κάθε συλλογικότητα και κάθε εργατική κινητοποίηση.

Και το ενδιαφέρον που υπάρχει στην ανάρτησή του στο twitter είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την λειτουργία του κράτους. Να δείχνει το ποιο απάνθρωπο πρόσωπο του σε μια παιδική ψυχούλα, να μην διστάζει να χρησιμοποιεί τους ποιο βάναυσους τρόπους για να εξυπηρετήσει τους στόχους του.

Φυσικά δεν μας ξαφνιάζει με αυτή του την τοποθέτηση. Αλλωστε είναι γνωστή η δημοσιοκαφρική του διαδρομή. Από τότε που καλούσε τους μηχανισμούς καταστολής να επεμβαίνουν σε κάθε εργατική διεκδίκηση, από τα αλλεπάλληλα «ιστορικά μαθήματα» που μας παραδίδει μιας και έχει ειδίκευση στον αντικομουνισμό, -, φτάνοντας στο σημείο να κάνει «αυτοκριτική» γιατί ..έμαθε την Ιστορία λάθος αφού την .. διδάχτηκε από το … ΚΚΕ, όπως έχει δηλώσει- φτάνοντας σήμερα να αναμασά χυδαία ιδεολογήματα βγαλμένα  λες από το αντιδραστικό μετεμφυλιακό οπλοστάσιο.

Αλήθεια, Κοντονής και Τόσκας πώς αισθάνονται βλέποντας έναν τύπο με το ποιόν του  Πορτοσάλτε να δείχνει «κατανόηση» για την κυβερνητική τακτική που εφαρμόστηκε με ευθύνη τους να χρησιμοποιηθεί το παιδάκι δυο πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος για να εκβιαστούν δυο φυλακισμένοι;


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_45.html

1 σχόλιο:

  1. ΘEMA: O "NEOTAΞIKOΣ XAPAKTHPAΣ/MANΔYAΣ (E.E./BEΛΓIO/BEΛΓIKO KOΓKO) TOY KAΠITAΛO-IMΠEPIAΛIΣTIKO NAZIZOΦAΣIΣMOY" TA TPEXANTHPIA KAI OI ΠAPAΦYAΔEΣ TOY ! (ΣE KAI ME ... ΓΛAΦYPO YΦOΣ !)

    ΤΟ ΝΕΟ «ΟΠΛΟ» ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !!!

    Οδηγός «KΩΛO-Tσέπης» Aπό την ΕΛ.ΑΣ: «Πώς θα Aναγνωρίσετε τον Iσλαμιστή και τον ... Aκροαριστερό Tρομοκράτη»

    Το Eγχειρίδιο προήλθε από την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας (ΣKATOKYΠATZIΔEΣ/KOKKINH ΠPOBIA/NSA/CIA KAI AΛΛA ΣKATA !) του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και του Κέντρου Μελετών (.. AMEΛETHTA) Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ), με τις εργασίες να ξεκινούν το περασμένο Kαλοκαίρι και να Oλοκληρώνονται τον περασμένο Οκτώβριο.

    Ο Eπιχειρησιακός Oδηγός, που έχει αρχίσει και διανέμεται σε όλους τους «Eπαγγελματίες πρώτης γραμμής ... KOKAΣ», πάτησε πάνω στο Community Policing and the Prevention of Radicalization (CoΡΡra), ένα σχέδιο της Βελγικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας (ΘYMIZOYME TO BEΛΓIKO KOΓKO !), την Κοινωνία Αστυνόμευσης και Πρόληψης της Ριζοσπαστικοποίησης, το οποίο προσαρμόστηκε στα Eλληνικά και τα KAΠITAΛO-IMΠEPIAΛIΣTIKA KAI ΦAΣIΣTIKONAZIΣTIKA Διεθνή Δεδομένα.


    ΣHM.: TOY ... "ΘEMATOΛOΓOY" ΓIA TOYΣ ΣKATOKYΠATZIΔEΣ: TON IΣΛAMIΣTH TON BPIΣKEIΣ MEΣA ΣTA ΓPAΦEIA THΣ CIA/NSA KAI AΛΛΩN KAΠITAΛONAZIΣTIKOΦAΣIΣTIKΩN ΣKOTAΔIΣTIKΩN KENTPΩN ! TON APIΣTEPO TON BPIΣKEIΣ MEΣA ΣTON ΔPOMO/EPΓAΣIA/EΠIΣTHMH/ΠNEYMA = ZΩH ! MAΛKEΣ EEEE MAΛKEΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή