Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Κλιμακώνουν τη στάση οι πολιτικοί κρατούμενοι στο υπόγειο του Κορυδαλλού



ΕπικαιρότηταPointer

Κλιμακώνουν τη στάση οι πολιτικοί κρατούμενοι στο υπόγειο του Κορυδαλλού

Με υπόμνημα που παρέδωσαν στη διεύθυνση της Φυλακής, όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι της υπόγειας 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού ανακοίνωσαν ότι εκτός από την άρνησή τους να μπαίνουν στα κελιά μέχρι τις 10 το βράδυ, θα κρατούν ανοικτά και τα προαύλια της φυλακής και το μεσημέρι.

Θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν την κινητοποίησή τους, μέχρις ότου ικανοποιηθεί το αίτημα της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη να παραδοθεί το ανήλικο παιδί τους στην οικογένεια της Πόλας, αντί να εγκλειστεί σε ίδρυμα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης πραγματοποιούν απεργία πείνας και δίψας, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά τους (αναλυτικότερα δείτε εδώ).

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναβιώνει τις εκδικητικές πρακτικές του μοναρχοφασιστικού καθεστώτος. Τότε που έκλειναν τα παιδιά των κομμουνιστών και των αγωνιστών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ στα κολαστήρια της Φρειδερίκης, τις γνωστές «παιδουπόλεις», εκδικούμενοι τα παιδιά για την αντιστασιακή δράση των γονιών τους. Δε θα τους αφήσουμε να το πετύχουν.
Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2017

http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/27666.%CE%9A%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου