Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Φωτιά στα Μπατζιά-κια σας: Οι Κασιδιάρες του ΣΥΡΙΖΑ πετούν τις μάσκες τους!«Κυνικός είναι αυτός, που ξέρει την τιμή όλων των πραγμάτων, αλλά την αξία κανενός».
Oscar Wilde
___________________________________________________

askordoulakos
Δεν είναι ο Κασιδιάρης, δεν είναι η Ζαρούλια, ούτε ο Μπουμπούκος.
 Είναι το ανώτατο στέλεχος (μέλος της ΚΕ) της γερμανόφιλης κλίκας του ΣΥΡΙΖΑ,Ντίνα Μπατζιά, η οποία έσπευσε να παρέμβει-μέσω facebook στο θέμα της παράνομης καιμαφιόζικης απόσπασης του ανηλίκου γιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, από τους πραιτωριανούς του κατοχικού καθεστώτος.  Ιδού:

Βέβαια, όπως ήταν φυσικό, η ηλιθιότητα που διακατέχει πλέον την πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε και Αχτσιόγλου), οδήγησε τη Μπατζιά να «κατεβάσει» από τη σελίδα της την παραπάνω ανάρτηση, γεγονός που την εξευτέλισε έτιπερισσότερο.
Για άλλη μια φορά, μετά τα σκουπίδια των Σαμαροβενιζέλων, έρχονται τα σκουπίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να επιβεβαιώσουν την πασίγνωστη ρήση του Χίτλερ: «Σε κάθε τόπο θα βρεθούν κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα για να εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν πρόθυμα και να πλουτίσουν στη χώρα τους».


Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!


http://gregordergrieche.blogspot.gr/2017/01/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου