Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

(Συριζαίοι κοθώνια, ακόμη και ο Κώστας Μπακογιάννης σας φτύνει κατάμουτρα! Κατάντια...ρε ρεμάλια! Που είναι ο λαλίστος Βούτσης, που του συμπαρασταθήκαμε - εμείς, λίγοι - όταν η "Δικαιοσύνη" έβλεπε με σκοπιμότητες); Παρέμβαση Κώστα Μπακογιάννη για τον γιο της Ρούπα: Να πάει τώρα στη γιαγιά και τη θεία του

SOOC


Για το θέμα που έχει προκύψει με τον γιο των Ρούπα – Μαζιώτη παρενέβη ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Όσο αξίζει η Ρούπα να είναι φυλακή, τόσο δικαιούται το παιδάκι της να βρεθεί τώρα στην αγκαλιά της γιαγιάς και της θείας του. Και αφήστε τους να συνεχίζουν να επικαλούνται τις αρχές της δημοκρατίας που οι ίδιοι αιματοκυλούν...»
Υπενθυμίζεται ότι η Πόλα Ρούπα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για αρπαγή ανηλίκου. Στην αναφορά της 48χρονης επισημαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι αρχές κρατούν τον ανήλικο γιο της από χθες «αρνούμενες να παραδώσουν την επιμέλεια του» στην μητέρα και την αδελφή της όπως ζητάει η ίδια.
http://www.huffingtonpost.gr/2017/01/06/eidiseis-politiki-parembasi-kosta-mpakogianni-gia-ton-gio-tis-roupa_n_14003916.html?1483723532&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου