Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Δ. Κουτσούμπας: Αργά ή γρήγορα ο λαός θα εγκαταλείψει τον ΣΥΡΙΖΑ


«Υπάρχουν πάρα πολλά που εξελέγησαν πανηγυρικά αλλά μετά ο λαός τα έριξε στα τάρταρα» είπε ο κ. Κουτσούμπας υποστηρίζοντας ότι οι συνεχείς εκλογικές νίκες του ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνουν το δικαίωμα να επιβάλλει βάρβαρες πολιτικές.
«Δεν έχετε δικαίωμα να ερμηνεύετε το 36% που σας έδωσε ο ελληνικός λαός για την επιβολή των αντιλαϊκών πολιτικών σας» είπε απευθυνόμενος στα έδρανα τις κυβέρνησης και διερωτήθηκε: «τι πάει να πει ο ελληνικός λαός μίλησε;». «Δεν είναι μακριά η ώρα που ο λαός θα βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα» προεξόφλησε και προειδοποίησε «αργά ή γρήγορα ο λαός είναι που θα βάλει τη σφραγίδα στις εξελίξεις».
Ο κ. Κουτσούμας ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δεν δίνει καμία ανοχή στην κυβέρνηση, ούτε ψήφο εμπιστοσύνης. «Καλούμε και τα λαϊκά στρώματα να σταματήσουν να δίνουν ανοχή στο ΣΥΡΙΖΑ» είπε και πρόσθεσε: «το ΚΚΕ αποτελεί σήμερα τη μοναδική εγγύηση γνήσιας λαϊκής αντιπολίτευσης μέσα και έξω από τη Βουλή. Θα διεκδικούμε μέτρα ανακούφισης του λαού και της νεολαίας.
Ο ΓΓ του ΚΚΕ ισχυρίστηκε ότι αποτελεί πρόκληση να παρουσιάζει ο κ. Τσίπρας ως επίτευγμα της κυβερνώσας αριστεράς «το ότι θα εξασφαλίσει ένα πιάτο φαί στους πολίτες. «Αποτελεί πρόκληση να παρουσιάζονται οι οκτάμηνες συμβάσεις της ανεργίας σε συνθήκες γαλέρας ως αντιμετώπιση της ανεργίας» συμπλήρωσε σε ανάλογο μήκος κύματος.
(Φωτογραφία: Sooc)
http://news247.gr/eidiseis/politiki/d-koytsoumpas-arga-h-grhgora-laos-tha-egkataleipsei-ton-syriza.3706145.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου