Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες: Ο Ρουπακιάς σε πόζα "εκτελεστή" λίγες εβδομάδες πριν τη δολοφονία Φύσσα



Η Realnews της Κυριακής αποκαλύπτεται η φωτογραφία του Ρουπακιά σε πόζα "εκτελεστή" και τα λόγια στον περίγυρό του, λίγες εβδομάδες πριν δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013, στο Κερατσίνι.

Το καλοκαίρι του 2013, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο δράστης της δολοφονίας, Γιώργος Ρουπακιάς, φωτογραφίζεται κρατώντας δύο πιστόλια, με ψυχρό χαμόγελο, σαν "εκτελεστής".
Η φωτογραφία που έμεινε κρυμμένη για περισσότερο από έναν χρόνο, αποτελεί δήλωση προθέσεων του Ρουπακιά, που δήλωνε πως δεν έχει σχέση με όπλα, ο οποίος φέρεται να δήλωνε στους φίλους του εκείνη την εποχή "όταν μπαίνω σε καβγά, βγαίνω πάντα όρθιος".
Ο Γιώργος Ρουπακιάς, δημόσια δήλωνε πριν λίγο καιρό μεταμελημένος και αρνήθηκε, ότι είχε οποιαδήποτε θέση στην Τοπική Οργάνωση της χρυσής Αυγής στη Νίκαια.
Η φωτογραφία που δημοσιεύει η Real News δείχνει πως ο ίδιος απέχει από την εικόνα του φιλήσυχου οικογενειάρχη, που θέλησε να περάσει προς τα έξω.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/apokalyptikes_fwtografies_o_roypakias_se_poza_ektelesth_liges_evdomades_prin_th_dolofonia_fussa.3063791.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου