Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Νέα από την αντιτρομοκρατική.

Οσυνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη και μέλος του επαναστατικού αγώνα φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια των αρχών σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο ως προς την ταυτότητα του ανθρώπου που έχει συλληφθεί αφού όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς δεν δεχόταν να φωτογραφηθεί  κάνοντας γκριμάτσες για να εμποδίσει την αναγνώριση του.

Μάλιστα μία από τις γκριμάτσες του, τον κάνουν να είναι φτυστός ο Αντώνης Σαμαράς ενώ μια άλλη τον φέρνει ολόιδιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Γεγονός που ανάγκασε τους αστυνομικούς...

να μην δώσουν στη δημοσιότητα τις δύο συγκεκριμένες φωτογραφίες οι οποίες θα οδηγούσαν σε σύγχυση τον ελληνικό λαό ο οποίος θα μπέρδευε τους δύο πολιτικούς με τον τρομοκράτη.

Τελικά η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του συγκεκριμένου ατόμου από το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας στην οποία φαίνεται να μην κάνει γκριμάτσες αφού δεν μοιάζει ούτε στον Αντώνη Σαμαρά ούτε στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο τρομοκράτης που μιμείται τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο παρέμεινε σιωπηλός από τη σύλληψή του και το μόνο που είπε έως αυτή τη στιγμή είναι ότι από μικρός συμπαθούσε τους δύο συγκεκριμένους πολιτικούς και γιαυτό και προσπάθησε να τους μοιάσει.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται ώστε μέχρι την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας  να έχουν συλληφθεί και άλλοι πολίτες που θα μοιάζουν με υποψήφιους τρομοκράτες.



http://greki-gr.blogspot.gr/2014/10/blog-post_77.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου