Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

(Αποκτήνωση)... Βρέθηκε το σκυλάκι που προσπάθησαν να κάψουν ζωντανό οι τρεις ανήλικοι



Ζωντανό αλλά σε πολύ κακή κατάσταση εντοπίστηκε από ζωόφιλους το σκυλί που έπεσε θύμα των τριών ανήλικων ρομά στην Άρτα, οι οποίοι του έβαλαν φωτιά, βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και ανέβσαν το βίντεο στο διαδίκτυο. Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες!
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας στη σελίδα του στο Facebook:
 
Σήμερα 01-10-14 στις 12.00 ,3 εθελοντές του Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας με την συνδρομη αστυνομικων του τμηματος Ασφαλειας Αρτας καταφεραν με συντονισμενες προσπαθειες να περισυλλεξουν το κακοποιημενο σκυλακι του αποτροπαιου βιντεο.Αυτη τη στιγμη νοσηλευεται και η κατασταση του ειναι κρισιμη καθως τα εγκαυματα του ειναι εκτεταμενα και παρουσιαζει υψηλο πυρετο.Ελπιζουμε για το καλυτερο.
 
Για οποιον θελει να βοηθησει οικονομικα δινεται ο λογαριασμος :alpha bank 410002101093705 Τρομπουκης Γεωργιος (ο κτηνιατρος) αλλα πρεπει να βαλετε οπωςδηποτε την αιτολογια "για το κακοποιημενο σκυλακι" ωστε να χρηματα να πανε στο φιλοζωικο αρτας.επισης καλο θα ηταν οποιος θελει να δηλωνει και το ονομα του γιατι αργοτερα θα αναρτηθουν ολα εδω.το ποσο που θα μαζευτει,το ποσο που θα χρειαστει,καθως και τα ονοματα οσων βοηθησαν.
Θα προσπαθησουμε αυριο να δωσουμε και αλλον εναν λογαριασμο σε αλλη τραπεζα,καθως και IBAN.Αν πανε ολα κατ ευχην και περισσεψουν χρηματα θα δωθουνε σε παρομοιες περιπτωσεις αδεσποτων.
Θα ενημερωνουμε απο εδω συνεχως για την υγεια του μικρου.ευχαριστουμε παρα πολυ ολους για το ενδιαφερον και τη βοηθεια!
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/vrethhke_to_skylaki_poy_prospathhsan_na_kapsoyn_zwntano_oi_treis_anhlikoi.3059446.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου