Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

(Θρίαμβος της ελληνικής Δικαιοσύνης: 104 νεκροί πενήντα χιλιόμετρα από τον Άρειο Πάγο - κανενας ένοχος στη φλακή)! Μάτι: Έφυγε από τη ζωή ακόμη μία εγκαυματίας

 

Σε 104 ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς έφυγε από τη ζωή μία 70χρονη γυναίκα, η οποία εκτός από εγκαύματα, έπασχε από αναπνευστικά προβλήματα, λόγω του καπνού που είχε εισπνεύσει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το news.marathonpress.gr η κα Μαργαρίτα ήταν κάτοικος της περιοχής και εγκαυματίας, όπως ο αδελφός της και ένας στενός συγγενής της.

Από την 23η Ιουλίου του 2018 και έπειτα, αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα υγείας που οφείλονταν στην εισπνοή καπνού και δεν ήταν η μόνη, καθώς στο σύνολό τους οι εγκαυματίες βλέπουν σοβαρά ζητήματα να έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια.

Η εγκαυματική νόσος (καθώς το έγκαυμα δεν αφορά μόνο στο δέρμα, αλλά επηρεάζει συνολικά το θύμα) «χτυπά» όλα τα όργανα του σώματος.

Η Μαργαρίτα, κοντά στα 70 της, είδε τον οργανισμό της να καταρρέει σταδιακά.

Τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν με υγρό στον πνεύμονα, οι γιατροί έφτασαν στο σημείο να τη διασωληνώσουν και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/mati-efyge-apo-ti-zoi-akomi-mia-egkaymatias/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου