Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Η Τζούλια Νόβα με μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης: «Επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς»

 


Φορώντας ένα μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης και δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλιά της, η Τζούλια Νόβα απαντάει στους ακολούθους της στο Instagram που της ασκούν κριτική: «Επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς» λέει η ίδια στους followers της. Το μοντέλο από την Ουκρανία ποζάρει στον φακό φορώντας μία μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα κόκκινο σφυροδρέπανο.

Η κίνησή της αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους ακολούθους της, ενώ ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα... Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου μίλησαν ποτέ για την ιστορία σας;». Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν άμεση.

«Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς» απάντησε μέσω της ανάρτησής της προσθέτοντας:

«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες, γι' αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει εξωτερικό... οκ.. και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά τη διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσο άσχημα εκείνα τα χρόνια».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 13:53


https://www.zougla.gr/lifestyle/article/i-tzoulia-nova-me-mplouzaki-tis-sovietikis-enosis-epi-esd-den-pinase-kanis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου