Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

(Μαλλιοτράβηγμα για χάρη της ρωσικής επιρροής και των ψηφουλακίων της από Λαφαζανική Ίσκρα σε Χριστέμπορα)! Για ποιον κτυπά η «ρωσική καμπάνα»;…

ρωσική

Γιώργος Καλτσάς

Πρόσφατο tweet της πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας της Αθήνας, έθεσε τα πράγματα στη θέση τους…..
«Με αφορμή τις γνωστές τηλεοπτικές /ραδιοφωνικές εκπομπές και πρόσφατα δημοσιεύματα θεωρούμε αβάσιμες τις απόπειρες ορισμένων πολιτικών στην Ελλάδα να εκμεταλλεύονται τις δήθεν σχέσεις με την ηγεσία της Ρωσίας στις προεκλογικές τους καμπάνιες για να υπονοήσουν ότι απολαύουν της “ρωσικής υποστήριξης”.


Ισχυρισμοί περί πολιτικών προτιμήσεων της Μόσχας και τις ανάμειξής της στις ελληνικές εκλογές, συμπεριλαμβανομένης της “σχέσης” με τους ακραίους εθνικιστικούς κύκλους, αποτελούν fake news».
Το παραπάνω σχόλιο της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, αποτελεί ένα ηχηρό χαστούκι στον γνωστό νεόκοπο αρχηγίσκο ακροδεξιού κόμματος, ο οποίος ξεδιάντροπα επιχειρεί να σφετεριστεί για ψηφοθηρικές ευτελείς σκοπιμότητες τα φιλικά αισθήματα του ελληνικού λαού προς την Ρωσία και την εκτίμηση που χαίρει ο Βλ. Πούτιν σε ένα μεγάλο μέρος των πολιτών της χώρας μας. Ο ίδιος, εξαιρετικός στο να πουλάει από τηλεοράσεως “ματζούνια” για όλες τις αρρώστιες και να διανέμει γνήσιες, απόλυτα ελεγχόμενες και θαυματουργές επιστολές, γραμμένες με το χέρι του Χριστού αλλά και πρωταθλητής θεωριών «του ξανθού γένους που θα μας σώσει», σπρώχνεται εκλογικά με ιδιαίτερο πάθος από γνωστά – άγνωστα κέντρα και γνωστούς στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ εγχώριους και ξένους ολιγάρχες.
Ο ίδιος μνημονιακός Καρατζαφερικός πολιτικός, που όψιμα μεταπήδησε δημαγωγικά στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο και απευθύνεται σε ακροδεξιά και όχι μόνο ακροατήρια… έχει καταφέρει να αγοράσει σε δεκάδες τηλεοπτικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα,άπλετο τηλεοπτικό χρόνο (εδώ μάλλον το «πόθεν έσχες» δεν λειτουργεί…) ώστε να πουλά όχι μόνο γιατροσόφια και βιβλία που «ψεκάζουν» χωρίς σταματημό υποψήφιους αγοραστές, αλλά και να αυτοπροβάλλεται ως “σωτήρας” ο «αυτούσιος εκπρόσωπος» του προέδρου Πούτιν. Μάλιστα, το πρόσφατο tweet της ρωσικής πρεσβείας φωτογραφίζει με το παραπάνω, το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο και τον κατατάσσει σε «ακραίους εθνικιστικούς κύκλους».
Το κωμικοτραγικό, όμως, είναι, πως, ενώ μετά το συγκεκριμένο πρωτοφανές ρωσικό “tweet“, θα έπρεπε να είχε ξεσπάσει σάλος και ο συγκεκριμένος αρχηγίσκος να μην ήξερε που να κρυφτεί ως πολιτικός απατεώνας, η βαρυσήμαντη παρέμβαση της Ρωσικής Πρεσβείας σχεδόν θάφτηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, λες και ο συγκεκριμένος ηγετίσκος δεν θα έπρεπε να ενοχληθεί ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τον διατεταγμένο ρόλο του.
Είναι πολλά τα λεφτά και πολύ βρώμικα τα σχέδια σε βάρος αυτής της χώρας. Πολίτες φυλαχθείτε!
https://iskra.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC-%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B1/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου