Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Φρέσκες "ψεκασμένες" τοποθετήσεις του Ζουράρι

 «Ο Ερντογάν απέδειξε για μια ακόμη φορά, μέσα στην αυθαιρεσία της τουρκίλας του, το υψηλό πολιτικό του διαμέτρημα, όταν ξαφνικά σε μια έκρηξη τουρκικού πολιτισμού μας έδωσε τους δυο στρατιωτικούς μας κατά την αγρυπνία και τον όρθρο της Παναγιάς μας Chapeau»!

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην «ΕφΣυν», ένα πρόσωπο που βρίσκεται  μόνιμα «είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν»
.

Προφανώς και μόνο οι σατιρικές εκπομπές θα άξιζαν να ασχοληθούν με τον συγκεκριμένο τύπο, τον Κώστα Ζουράρι, που να μην ξεχνάμε ότι χρημάτισε και υφυπουργός Παιδείας. (Δείγμα κι αυτό της κατάπτωσης του αστικού συστ'ηματος).

Ο συγκεκριμένος τύπος –και πρώην κομμουνιστής, κατά δήλωση του- αρχαιόπληκτος, θρησκόληπτος και αρλουμπολόγος αφού είδε επιτέλους το όνειρο του να εκπληρώνεται.-να γίνεται δηλαδή βουλευτής- (αφού δεν τα κατάφερε με την συνεργασία του με το ΚΚΕ, αφού πάτωσε το νταλαβέρι του με τον Παπαθεμελή, ενώ πήγε άπατο το κόμμα που έκανε με τον «ευρηματικό» τίτλο «Πυρίκαυστος Ελλάδα»), τώρα σαν εθνοπατέρας δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να μας διασκεδάζει κατά καιρούς με τις "ψεκασμένες" τοποθετήσεις του.




http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/08/blog-post_0.html

1 σχόλιο:

  1. Πάντοτε οι Ελιτοεσωτερικοναζισμός "ΕΠΙΑΝΕ" ΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Π.Π. (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ)! Στην Χώρα Μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ-INSTAL" ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΆΝΩΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!

    Υπόψιν: Επειδή οι Ελιτοεσωτεριστές-Ναζιστές ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ" ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΤΑ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΏΣ... ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ- ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ;;;

    Μάλιστα στο ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ Π.Π. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΏΣ ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΝ ΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ!

    Και για Τους Αφελείς: Ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΗΝ ... ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ-ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΆΠΕΙΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή